Windows 10 sistem format ardından yavaşladı

X3ta

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
4gb
SSD veya HDD modeli
500gb
Ekran kartı
Amd Radeon HD 5450
İşlemci
2. Nesil i3
Bilgisayarım Windows 10, bir format atayım dedim, attım formatı. Ekran kartı sürücüsünü falan da yükledim, gerekli güncellemeleri de yaptım. Lakin sistemim hiç olmadığı kadar yavaş çalışmaya başladı. Driverlar güncel. Ek olarak 4GB RAM'imin yarısından fazlasını kullanıyor. Formatın 2. günü.

Dosya Ekleri

• resim_2023-02-17_003936358.png
    resim_2023-02-17_003936358.png
    82,5 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım Windows 10, bir format atayım dedim, attım formatı. Ekran kartı sürücüsünü falan da yükledim, gerekli güncellemeleri de yaptım. Lakin sistemim hiç olmadığı kadar yavaş çalışmaya başladı. Driverlar güncel. Ek olarak 4GB RAM'imin yarısından fazlasını kullanıyor. Formatın 2. günü.
Windows 10'da 4 gb ram ile tam verim alınamıyor güncellemelerini kontrol et benim kullanımlarımda bu şekilde bu arada opera gx kaldırıp deneyin opera ile ilgili problem yaşayanlar olmuştu sadece deneyin belki ondan kaynaklı olabilir.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    25,8 KB · Görüntüleme: 30
  • 2.png
    2.png
    33,6 KB · Görüntüleme: 23
Windows 10'da 4 gb ram ile tam verim alınamıyor güncellemelerini kontrol et benim kullanımlarımda bu şekilde bu arada opera gx kaldırıp deneyin opera ile ilgili problem yaşayanlar olmuştu sadece deneyin belki ondan kaynaklı olabilir.
Hocam öncelerde de hep Opera Gx'i tercih ettim ama bir sorun yaşamadım. Sistem normal haliyle nedense %57 bellek yiyor. Öncelerde böyle değildi.

Sistemde hiç bir şey açık değilken de kullanımlar bu şekilde
1676653641536.png

Son düzenleme:
Hocam öncelerde de hep Opera Gx'i tercih ettim ama bir sorun yaşamadım. Sistem normal haliyle nedense %57 bellek yiyor. Öncelerde böyle değildi.

Sistemde hiç bir şey açık değilken de kullanımlar bu şekilde Eki Görüntüle 1672597
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4 gb ramde %35-40 civarı kullanıyor diye hatırlıyorum bende ama yinede şüpheli iseniz videodaki arkadaşın dediklerini deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı