Mertsfgh Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 289 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar Windows 10 ISO indirmek istiyorum ancak sürüm seçenekleri gelmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar Windows 10 ISO indirmek istiyorum ancak sürüm seçenekleri gelmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Çözüm Kerem00 19 Temmuz 2020 Mertsfgh dedi: Evet şu an Windows 10 May Update değil de sadece Windows 10 seçtim ancak ona rağmen Windows 2004 indirdi nereden bulabilirim 1909? Genişletmek için tıkla... 1909'a neden ihtiyacınız var bilmiyorum ama aşağıdaki araçta olması gerek. Windows ve Office ISO İndirme Aracı Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office... www.technopat.net
Mertsfgh dedi: Evet şu an Windows 10 May Update değil de sadece Windows 10 seçtim ancak ona rağmen Windows 2004 indirdi nereden bulabilirim 1909? Genişletmek için tıkla... 1909'a neden ihtiyacınız var bilmiyorum ama aşağıdaki araçta olması gerek. Windows ve Office ISO İndirme Aracı Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office... www.technopat.net
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 19 Temmuz 2020 #21 Mertsfgh dedi: Yazılımı nereden indirebilirim bulamadım. Genişletmek için tıkla... Üst taraflarda yeşil bir "İndir" tuşu var. Artı 0 Eksi
Mertsfgh dedi: Yazılımı nereden indirebilirim bulamadım. Genişletmek için tıkla... Üst taraflarda yeşil bir "İndir" tuşu var.
KS KS Mertsfgh Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 289 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #22 Arkadaşlar @Kerem00 önerdiği programı indirdim ve 1909 iniyor şu an bir şey soracağım bu ISO orijinal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
Arkadaşlar @Kerem00 önerdiği programı indirdim ve 1909 iniyor şu an bir şey soracağım bu ISO orijinal mi?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 19 Temmuz 2020 #23 Mertsfgh dedi: Arkadaşlar @Kerem00 önerdiği programı indirdim ve 1909 iniyor şuan bir şey soracağım bu ISO orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Yazılımı Recep Baltaş paylaşmış. Bildiğim kadarıyla da yazılımın verdiği linkler Microsoft'un sitesinden. Yani orijinal. Artı 0 Eksi
Mertsfgh dedi: Arkadaşlar @Kerem00 önerdiği programı indirdim ve 1909 iniyor şuan bir şey soracağım bu ISO orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Yazılımı Recep Baltaş paylaşmış. Bildiğim kadarıyla da yazılımın verdiği linkler Microsoft'un sitesinden. Yani orijinal.
KS KS Mertsfgh Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 289 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #24 Kerem00 dedi: Yazılımı Recep Baltaş paylaşmış. Bildiğim kadarıyla da yazılımın verdiği linkler Microsoft'un sitesinden. Yani orijinal. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bugün atacağım format herkese çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Kerem00 dedi: Yazılımı Recep Baltaş paylaşmış. Bildiğim kadarıyla da yazılımın verdiği linkler Microsoft'un sitesinden. Yani orijinal. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bugün atacağım format herkese çok teşekkür ederim.