Windows 10 son güncellemesinden sonra alınan hatalar

IRamazanI

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar Windows'un 21H1 güncellemesini yaptıktan sonra bilgisayarımda birçok hatayla karşılaştım. Windows arama bölümü çalışmıyor daha sonrasında bilgisayarı yeniden başlattığım zaman Windows yeniden başlatılıyor ekranında takılı kalıyor. Daha sonrasında bilgisayarı kapattığım halde Windows kapanmıyor. Bilgisayar hâlâ açık kalmaya devam ediyor, fanlar dönüyor. Fan ledleri de yanıyor. Bu sorunlar 21H1 güncellemesiyle birlikte yaşadığım sorunlar. Daha öncesinde 20H1 güncellemesinde bu sorunlar yoktu. Bilgisayarımın donanımsal bir sorunu yok. Sizce ne yapılması gerek Windows'un yeni güncellemeyle bu sorunları düzeltir mi veya 21H1 güncellemesini kaldırmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemeyi kaldır o zaman. Vallahi bizde sorun yok hocam, güncellemen yanlış indirilmiş olabilir en iyisi silmek. Sonra geri yüklersin.

Ben güncellerken pilim tam olmasına rağmen ve laptop şarjda olmasına rağmen kendi kendine kapatmıştı. Sonuç olarak Windows kafayı yedi ve "Gel BIOS update yapalıııım" dedi. Abicim iyi misin? 12 kere restart atarak çözmüştüm durumu. Ama 20h2 sürümü bence gayet iyi.

Merhabalar Windows'un 21H1 güncellemesini yaptıktan sonra bilgisayarımda birçok hatayla karşılaştım. Windows arama bölümü çalışmıyor daha sonrasında bilgisayarı yeniden başlattığım zaman Windows yeniden başlatılıyor ekranında takılı kalıyor. Daha sonrasında bilgisayarı kapattığım halde Windows kapanmıyor. Bilgisayar hâlâ açık kalmaya devam ediyor, fanlar dönüyor. Fan LED'leri de yanıyor. Bu sorunlar 21H1 güncellemesiyle birlikte yaşadığım sorunlar. Daha öncesinde 20H1 güncellemesinde bu sorunlar yoktu. Bilgisayarımın donanımsal bir sorunu yok. Sizce ne yapılması gerek Windows'un yeni güncellemeyle bu sorunları düzeltir mi veya 21H1 güncellemesini kaldırmalı mıyım?

Bende 21H1 güncellemesini yaptım bir sıkıntı çıkmadı. Ama üstüne 21H1 kalite güncellemesi yaptığımda Search Bar'da çok gıcık renk farklılıkları oldu. (not: Yüklediğin Windows 10'u. ISO olarak mı yoksa Media Creation Tool üzerinden mi indirdin?)

Bende 21H1 güncellemesini yaptım bir sıkıntı çıkmadı. Ama üstüne 21H1 kalite güncellemesi yaptığımda Search Bar'da çok gıcık renk farklılıkları oldu. (not: Yüklediğin Windows 10'u. ISO olarak mı yoksa Media Creation Tool üzerinden mi indirdin?)

Windows'un kendi sitesinden yani Windows'un Media tool aracından indirdim.

Windows'un kendi sitesinden yani Windows'un Media tool aracından indirdim.
Güncelleştirmeyi kaldırabilir veya verilerinizi yedekleyip sıfırdan kurulum yapabilirsiniz. Sıfır kurulum hem nefes aldırır hem de sorunların gitmesini sağlar. (not: Linux Mint kurabilirsin ben kullandım ve çok sevdim.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı