Arkadaslar Windows 10 güncelleme yaptıktan sonra diye tahmin ediyorum cunku Steam düzgün bir şekilde çalışıyordu şimdi Steam girmeyi denediğimde de hiç bir tepki vermiyor. DLL dosyalarında eksik var galiba tarattırdığımda gördüğüm kadar.
Ayni sorun bende de oldu. Windows 10 guncellemesinden sonra açılmadı. Steam kaldırıp tekrar yükledim. Düzeldi. ( Eski Steam setup varsa ordan kurulum yapma. Sitesinden yeni setup indir.)
Bir de benim yaptığım yanlisı yapma. Oyunlarin yedeklerini alip kaldır. Yoksa nanayi yersin.
Dediginiz gibi yaptim silip yükledim ama Steam tepki vermiyor peki Windows kurulu oldugu yerlemi yoksa oyunlarin oldugu yeremi kurcaz Steam'i bu calismasina bir engel mi ve DLL dosyalari bayağı fazla eksik farkli bisey bence.
Dediginiz gibi yaptim silip yükledim ama Steam tepki vermiyor peki Windows kurulu oldugu yerlemi yoksa oyunlarin oldugu yeremi kurcaz Steam'i bu calismasina bir engel mi ve DLL dosyalari bayağı fazla eksik farkli bisey bence.
Saol denicem
Evet arkadaslar cozdum isi burada Recep abi super sekilde Windows 10 son guncelleme atmis onu kurdum duzeldi ve isin guzelligi kutupaneyi ayni yolu gosterdim her oyunu denetleyip sorunsuzca actim.