Windows 10 Sürekli Mavi Ekran Hatası Veriyor

garslan

Hectopat
Daha fazla  
3 gün önce mavi ekran hatası almaya başladım. Her defasında farklı hatalar vermekte. "PAGE_FAULT_IN_NONPADEG_AREA", "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL", "KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR" gibi hatalar alıyorum. Format atıp, RAM'lerimi test ettim herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Minidump dosyalarımı paylaşsam yardımcı olabilir misiniz?

Yeni WinRAR arþivi.rar

Ek olarak Aida64 raporunu da yolluyorum.
Aida64.zip — RGhost — файлообменник

Ek: Aynı sorun var mı diye forumu gezerken cevaplarınızı gördüm arkadaşlar onları da yaptım. İlk önce Bios Pili'ni çıkatıp taktım. Ardından "CMD" kotmularını yaptım. Bir saat önce yaklaşık beş kez arka arkaya mavi ekran hatası aldım. Hataların fotograflarını gönderiyorum.

Güncel Minidump: Minidump.zip — RGhost — файлообменник

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 171
  • 2.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 141
  • 3.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 156
  • 4.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 139
  • 5.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 154
  • cmd.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 172
  • hatalar.jpg
    191,9 KB · Görüntüleme: 169
Evet en son sürümüyle format attım defalarca ama ne yazık ki düzelen bir şey olmadı. Harddiskimi de silip format atacağım şimdi. Fazla olan SSD yi de çıkaracağım denemediğim bir tek bu kaldı. Oyundayken hata alıyorum, chrome çöküyor ya da opera ardından mavi ekran yiyorum. Sürekli ve sürekli düzeltemedim bir türlü son çare dediğim gibi harddisk verilerini de silip deneyeceğim.

Denediğimiz yöntemlerden hiç birisi bir işe yaramadı arkadaşlar. Benim gibi hata arayıp şu an bu konuyu açan arkadaşlar için üzülerek söylüyorum ki çözümü yok. 1 aydır aynı sorun tekrardan yardımlar için teşekkürler.

Windows RS3'e geçmişsiniz ancak son güncellemesi yapılmış değil Ayarlar kısmından Windows preview kısmından güncellemeleri denetleyip yükleyin. Bu mavi ekran ise Defender kaynaklı gözüküyor. Görev yöneticisinde yüksek değerlerde ise devre dışı bırakın.

Güncelleştirmeler yüklü gözüküyor. Aslında Windows preview kısmını anlamadım ve bulamadım açıkcası. Aynı zamanda Görev yöneticisinden defender'i kapattım fakat doğru mu bilmiyorum. Bu arada windows orjinal aldım hata belki ondandır diye.

İnternetten bakıp hallettim. İnsider güncellemelerini aldım, şu anda defender güncelleştirmesi yaptı bir tane. Şimdi bekleyeceğim teşekkürler.

Dosya Ekleri

• defender.png
    11,3 KB · Görüntüleme: 144
En iyisi şu şekilde yapalım. X64 sistemi kullanıyorsunuz diye hatırlıyorum.
Kod:
http://download.windowsupdate.com/d/msdownload/update/software/updt/2018/01/windows10.0-kb4058258-x64_69f87cf7f2ea83509d5e61ba2d525a103a6d64f9.msu
Bu dosyayı bir indirme yöneticisi ile(IDM gibi) internet hızınız yüksek ise normal şekilde de indirebilirsiniz.
İndirdikten sonra kurun.

Yükledim bu güncelleştirme zaten yüklü dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…