Aygıt yöneticisinde kurulu olmayan sürücülerin üzerinde sağ tık yaparak ayrıntılardan donanım kimliğine girip donanımınızın kimliğini Google da arayıp sürücülerini bulabilirsiniz.
Bahsettiğiniz program CPU-Z olabilir mi? işlemci, anakart, ram ve ekran kartı marka model ve anlık durumunu görebilirsiniz.
Anakartınızın ve ekran kartınızın resmi sayfasında sürücü indirme linkleri mevcuttur.
Furkan kardeşim, veya bu mesajı gören herkes şimdi Windows 10'u kurduktan sonra temiz kurulumu nasıl bitirebiliriz söylüyorum bakın bakalım doğru mu? Yanlış varsa söyleyin. Sorun çıkmasın bilgisayarda ya oyun oynarken falan başka birşeyle uğraşırken ara - ara ekranın siyah veya beyaz olması yada bilgisayarın donması gibi.
İlk olarak, Windows Güncelleştirmeleri kısmından tüm güncelleştirmeleri yapıyorum ve bittikten sonra ekranda GeForce Experience'ın şu
icon'u çıkıyor şu
değil.(Bu yeni sürümün icon'u.) Bilgisayarı yeniden başlatıyorum
2.NVIDIA'nın, sitesinden uygun olan ekran kartı sürücüsünü bulup indiriyorum ve bilgisayarı yeniden başlatıyorum.
Burda bilemedim işte ne yapmam lazım. Windows NVIDIA'nın eski sürümünü yüklüyor ya eski icon'u çıkıyor, DDU ile kaldırıp ardından NVIDIA'nın güncel sürücüsünü mü indirmem gerekiyor yoksa hiçbir şey yapmamam ve NVIDIA'nın güncel sürücüsünü indirirken, "Temiz kurulum yap" butonuna basıp temiz kurulum mu yapmam gerekiyor
3.(Anakartım ASUS)ASUS'un sitesinden uygun olan sürücüleri bulup indiriyorum.
Soru.(İşlemcim Intel)Intel'in sitesinden bir şey indirmem gerekiyormu
Intel'in "Intel Driver Utility" diye bir programı var belki indirmem gerekiyordur he?
4.Java'nın, sitesinden en son sürümünü indiriyorum.
5.Adobe'nin, sitesinden Adobe Reader ve Adobe Flash Player'ı indiriyorum.
6.NET. Framework'ün 3.5 4.0 ve üstü olan sürümlerini indiriyorum.(3.5 sürümünün altında olanları indirmem gerekiyor mu bilmiyorum.)
7.Microsoft Visual Studio C++'ın 2005 ve üstü sürümlerini indiriyorum.
Başka bir şey kaldıysa söyleyin. Ne kaldıysa onu da Driver Booster programı aracılığıyla mı indirmem gerekiyor
Şimdiden Teşekkürler.