Çözüm Windows 10 sürücüsü olmayan bazı AMD ekran kartlarına sürücü kurma

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kesinlikle oluyor arkadaşlar not: Yüklediğiniz ekran kartı Driver'ı sürümü doğru olsun Windows 10SA ve.
10 Driver'i yoksa 8.1 (Bit'ini PC'ye göre seç) indirince oluyor teşekkürler.

Bende aynı ekran kartına sahibim yaptım oldu adımları dikkatlice uygulaman gerekiyor ve çökme olursa diye geri dönme noktası ekleyebilirsin.

Konuyu hortlatacağım ama aynı sorun bende de var fakat bende oyuna girince video izlerken falan mavi ekran veriyor. Bunu nasıl çözerim? Ekran kartım HD 4650. harddiskimde ve RAM'lerimde sıkıntı yok. Tarattım ikisini de. Nasıl çözebilirim mavi ekran hatalarından bıktım ya.

Benim kartım ATI Radeon HD 4300/4500 series Win 10 64 Bit güncellemem lazım yardıme der misin?

Benim kartım ATI Radeon HD 4300.
Hatam ise ekran kartının üzerinde HD 4550 yazmasına rağmen bilgisayarda 4300 gösteriyor dediklerini yaptım fakat bilgisayarı yeniden başlatınca driver tekrar kuruldu ve diğer adımları yaptığımda zaten en iyi sürücü kurulu dedi yardım eder misin?

Senin sayende win7'den kurtuldum. Win10 1080p'de ekran tam oturuyor artık.
Çok teşekkürler.

Arkadaşlar, konunun uzmanları yardımcı olabilir mi? Bu arada Windows 10'nun oto bulduğu sürücü sağlayıcı Advanced Micro devices. Şu an gayet çalışıyor lakin daha iyi performans için bu konuda ki yöntem veya Google'da bulduğum driverları denememe gerek var mı?

Yeniden herkese merhaba, iyi dilekleriniz, dualarınız ve teşekkürleriniz beni çok mutlu etti herkese çok teşekkür ederim. Benim için önemli olan şey buydu. Ancak konuyu açalı uzun zaman geçmiş. Görüyorum ki halledemeyen arkadaşlar olmuş. Onlara geri dönüş sağlayamamışım lütfen kusura bakmasınlar. Çünkü artık eskisi kadar bilgisayar işleri ile uğraşmıyor ve foruma girmiyorum. Bu sorununda çözümünü unuttum hatta sorunu unuttum . Ancak ki okursam yeniden hatırlayabilirim. Belki de sorunu Amd çözmüştür. Ancak olay çözülmemişse ve yapamayanlar varsa yapan arkadaşlardan destek istesinler. Onlarda lütfen destek versinler. Bunlar çok eski kartlar biliyorum. Ama Türkiyede yaşıyoruz herkesin maddi durumu malesef yeterli olmuyor ve bir çoğumuz öğrenciyiz. Sizlere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Yeniden teşekkür ederim. Saygılar.

Arkadaşlar aynı sorun bende de var görüntü almak için hd 3450 taktim monitöre 1920x1080 görüntü veremiyor.Dediğiniz işlemleri yapıyorum yeniden başlatıp elle sürücü kurma yerine geldiğimde ekran gidip geliyor ve kendi otomatik sürücüyü kurmuş oluyor.Çözümü olan varsa yardımcı olursa çok sevirim.Şimdiden teşekkürler

Bu rehber ile otomatik sürücü kurulumunu devre dışı bırakıp deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…