Windows 10 Sürüm 2004 Kurulumda Cihazlar Hazır Duruma Getiriliyor Hatası

Batuhan Bolat

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Siteden Recep Bey'in paylaştığı ISO dosyasını RUFUS ile yazdırdım ancak kurulumda siyah ekranda bu yazı varken yüzde 33 de takılıyor. Dönen şeyler dönmeyi bırakıyor. Hatasız yazdırdığıma eminim 1909 versiyonu sorunsuz kullandım o çökünce buna geçmek istedim. Onun çökmesinin sebebi de RX 470 satın alınca görüntü bir süre vermedi ve kapatmak zorunda kaldım dosyalar bozuldu. Ayrı bir bilgisayarım yok ve Linux üzerinden yazıyorum şu an bunları. 2 gündür bunun için uğraşıyorum yok mudur bunun bir çözümü. Görüntüyü DVI port üzerinden HDMI çevirici ile alıyorum bu arada. Sistemim imzada yazıyor.

Şimdi MediaCreation üzerinden USB hazırladım. Eğer onda her hangi bir hata ile karşılaşırsam buraya yazarım ve fotoğraf atmaya çalışırım. Belki yanlış yüklemişimdir. Windows 8.1 de de GPU sürücülerim yok. AMD 8.1'e destek vermiyor. Windows 7'nin desteği yok. Windows 10'a kaldım zorunlu olarak

Hocam kurdum sorunsuz geçti bu sefer. Driverları yüklerken 1080p oldu haliyle. Restart atınca Windowsta görüntü gelmiyor. Sanırım sorun DVI to HDMI çeviricide. Bugün DVI kablosuyla tekrar deneyeceğim. Çünkü kart bozuk olsa hiç görüntü alamazdım. DVI çıkışını HDMI dan almaya çalışınca bir sorun olduğunu sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…