VΣNOM Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 405 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522654119 2 Mayıs 2018 #1 Hâli hazırda kullanmadığım birçok özelliği olan korsan Windows 10 Enterprise yerine orjinal OEM PRO Windows 10 aldım. Verilerimi silmeden aynı sürüm yükseltir gibi, hiçbir ayar kaybetmeden nasıl sürümü PRO yapabilirim ?
Hâli hazırda kullanmadığım birçok özelliği olan korsan Windows 10 Enterprise yerine orjinal OEM PRO Windows 10 aldım. Verilerimi silmeden aynı sürüm yükseltir gibi, hiçbir ayar kaybetmeden nasıl sürümü PRO yapabilirim ?
Çözüm Bayram Şenakar 2 Mayıs 2018 Korsan kullandığınız için ne kadar silmeye çalışsanız da silemeyeceğiniz bir ağın ortasında oluyor olabilirsiniz. Temiz kurulum yapmanızı öneriyorum.
Korsan kullandığınız için ne kadar silmeye çalışsanız da silemeyeceğiniz bir ağın ortasında oluyor olabilirsiniz. Temiz kurulum yapmanızı öneriyorum.
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 2 Mayıs 2018 #2 Korsan kullandığınız için ne kadar silmeye çalışsanız da silemeyeceğiniz bir ağın ortasında oluyor olabilirsiniz. Temiz kurulum yapmanızı öneriyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Korsan kullandığınız için ne kadar silmeye çalışsanız da silemeyeceğiniz bir ağın ortasında oluyor olabilirsiniz. Temiz kurulum yapmanızı öneriyorum.
Zireael14 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.564 Çözümler 13 2 Mayıs 2018 #3 CD aldıysan Windows'u yükselt seçeneğine tıkla kurulumu yaparken. Artı 0 Eksi