Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #11 Xtron dedi: Bana hala 20H2 gelmedi dostum ya buradan mı yüklesem ne yapsam Genişletmek için tıkla... Evet orada yükseltme asistanı da var istersen temiz kurulum yap bende hiç sorun oluşmadı.
Xtron dedi: Bana hala 20H2 gelmedi dostum ya buradan mı yüklesem ne yapsam Genişletmek için tıkla... Evet orada yükseltme asistanı da var istersen temiz kurulum yap bende hiç sorun oluşmadı.
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 26 Ekim 2020 #12 ÇAĞATAY TORUN dedi: Evet orada yükseltme asistanı da var istersen temiz kurulum yap bende hiç sorun oluşmadı. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum mu yaptın.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Evet orada yükseltme asistanı da var istersen temiz kurulum yap bende hiç sorun oluşmadı. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum mu yaptın.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #13 Yok ben hatırlarsan o gece Update ile geçmiştim. Sende istersen yükseltme yap sıkıntı çıkarırsa temiz kurulum yaparsın.
Yok ben hatırlarsan o gece Update ile geçmiştim. Sende istersen yükseltme yap sıkıntı çıkarırsa temiz kurulum yaparsın.
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 26 Ekim 2020 #14 ÇAĞATAY TORUN dedi: Yok ben hatırlarsan o gece Update ile geçmiştim. Genişletmek için tıkla... Windows Update ile mi yoksa Update asistanla mı onu tam hatırlamıyorum
ÇAĞATAY TORUN dedi: Yok ben hatırlarsan o gece Update ile geçmiştim. Genişletmek için tıkla... Windows Update ile mi yoksa Update asistanla mı onu tam hatırlamıyorum
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #15 Xtron dedi: Bana hala 20H2 gelmedi dostum ya buradan mı yüklesem ne yapsam Genişletmek için tıkla... Bana geldi ve mavi ekran abisini de getirdi yanında .
Xtron dedi: Bana hala 20H2 gelmedi dostum ya buradan mı yüklesem ne yapsam Genişletmek için tıkla... Bana geldi ve mavi ekran abisini de getirdi yanında .
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #16 Windows Update ile. Xtron dedi: Windows Update ile mi yoksa Update asistanla mı onu tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla...
Windows Update ile. Xtron dedi: Windows Update ile mi yoksa Update asistanla mı onu tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla...
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 26 Ekim 2020 #17 ÇAĞATAY TORUN dedi: Windows Update ile. Genişletmek için tıkla... Bende 20H2'yi kullanmak istiyorum da Update'den yapmak istiyorum harici programla değil o yüzden bekliyorum.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Windows Update ile. Genişletmek için tıkla... Bende 20H2'yi kullanmak istiyorum da Update'den yapmak istiyorum harici programla değil o yüzden bekliyorum.
EwNarM Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 342 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #18 303267 dedi: Windows 10'un en stabil ve hafif sürümü bu; Windows 10 2004 Home Single Language. Genişletmek için tıkla... Single Language farkı ne?
303267 dedi: Windows 10'un en stabil ve hafif sürümü bu; Windows 10 2004 Home Single Language. Genişletmek için tıkla... Single Language farkı ne?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #19 EwNarM dedi: Single Language farkı ne? Genişletmek için tıkla... Tek dille geliyor ve bazı uygulama arkaplanda çalışıp sistemi yormuyor.
EwNarM dedi: Single Language farkı ne? Genişletmek için tıkla... Tek dille geliyor ve bazı uygulama arkaplanda çalışıp sistemi yormuyor.
EwNarM Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 342 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #20 Silinen üye dedi: Tek dille geliyor ve bazı uygulama arkaplanda çalışıp sistemi yormuyor. Genişletmek için tıkla... Dilini değiştirebilir miyim?
Silinen üye dedi: Tek dille geliyor ve bazı uygulama arkaplanda çalışıp sistemi yormuyor. Genişletmek için tıkla... Dilini değiştirebilir miyim?