Hocam yeni M.2 SSD aldım ve takılı olan eski M.2 SSD'yi çıkardım yeni SSD taktım ve USB bellek ile Windows kurulumu yaptım ve eski ssdimde herhangi bir problem yoktu RDR2 80FPS Forza 4 100FPS alıyordum şu an ise RDR 30 FPS Forza 50-60 FPS
Hocam yeni M.2 SSD aldım ve takılı olan eski M.2 SSD'yi çıkardım yeni SSD taktım ve USB bellek ile Windows kurulumu yaptım ve eski ssdimde herhangi bir problem yoktu RDR2 80FPS Forza 4 100FPS alıyordum şu an ise RDR 30 FPS Forza 50-60 FPS.
Zaten tek bununla çözülecek bir şey değil. Soruna etki edebilen bir şey sürücü konusu. Size attığım rehberlerdeki uygun gördüğünüz adımları kesinlikle yapıp daha sonra sonuca bakarsanız daha kararlı olur. Bu arada sıcaklık değerleri nedir acaba?
hocam m2 ssdide bi sıkıntı yok sanırım crystalmark sonuçları iyi
@Prime777 merhaba hocam ben bugün eski James Donkey M.2 SSD'imi test ediyim dedim ve yenisi olan Kioxia ile değiştirdim ve FPS düşüşü onda da var yani sorun Windows ve SSD'den kaynaklı değil yeni olan Kioxia SSD kargodan geldikten sonra takarken kasa yana doğru düşmüştü problem şu an hangi parçada anlayamadım yardım eder misiniz?