Arkadaşlar aşağı resmini de bırakacağım. Chrome dışında ne indirdiysem bütün hepsine bu hatayı veriyor. İndirdiğim Windows sürümü güncel. Microsoft'un kendi sitesinden indirdim daha yeni. Bunu çözmek için ne yapabilirim?
Kurduğun ISO hatalı inmiş muhtemelen. Kurarken okul e-posta'sı vb. girmedin değil mi? Gerçi o zaman farklı bir bildirim gelirdi.Stora bile girerken aynı hatayı veriyor. Az önce güncelleme gelmişti umutlanmıştım düzelecek diye. Güncellemeyi yaptı ama yine düzelmedi.
Kurduğun ISO hatalı inmiş muhtemelen. Kurarken okul e-posta'sı vb. girmedin değil mi? Gerçi o zaman farklı bir bildirim gelirdi.
Yazdırmadan önce Hash değerlerini karşılaştır derim, ya da Windows'un aracını kullan direkt.Hocam kurulum ekranında sistem bölüm ayırma yeri çıkmamıştı. Normalde çıkardı. Şimdi çıkmadı ve böylece kurdum. Acaba bundan mı kaynaklanıyor. Tekrar ISO dosyası yazdırıp deneyeyim mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.