Çözüldü Windows 10 %temp% temizliği sonrası sistem dosyaları düzgün çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba Sosyal. Az önce %temp% dosyalarını temizlik için rutin olarak sildim.
Sildikten sonra önce masaüstü ikonlarım tamamen kalktı, daha sonra yeniden başlattım ve geri geldi ama şimdi indirilenler ve diğer bütün klasörlerim bozuk. Hiçbiri çalışmıyor.

1719195455907.png

1719195470283.png

SFC /scannow komutunu kullandım ama çözüm olmadı. Nasıl düzelteceğim? Tüm dosyalarım rehin kaldı. Bilmeden sistem geri yükleme, silme işlemleri vs. yapmak istemiyorum.

Dosya Ekleri

• 1719195464051.png
    1719195464051.png
    41,2 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kullanıcı adını değiştirdin muhtemelen bu yüzden dosya yolunu bulamıyor. Eski adı neyse onu yeniden yap.
Hocam Windows Media Tool ile uygulamaları ve programları sakla seçeneği ile temiz format attım 10 dakikada hazır ve temiz bir hale geldi bilgisayar. Sorun da düzeldi. Teşekkür ederim.
Kullanıcı adını değiştirdin muhtemelen bu yüzden dosya yolunu bulamıyor. Eski adı neyse onu yeniden yap.
Hocam Windows Media Tool ile uygulamaları ve programları sakla seçeneği ile temiz format attım 10 dakikada hazır ve temiz bir hale geldi bilgisayar. Sorun da düzeldi. Teşekkür ederim.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı