Windows 10 Teredo ve ''Sunucu Bağlantısı Engellendi'' Hataları

AliDRLNK

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
ÖĞRENCİ
Öncelikle merhabalar.
Efendim Dell Inspiron 7577 model bilgisayarımın üzerinde işletim sistemi olarak Windows 10 Pro, Sürüm olarak 1803 yüklü ve Xbox üzerinden Minecraft'a sahibim. Arkadaşlarım ile bu oyuna giriş yapamıyorum. Sebebini biraz araştırdıktan sonra Ağ durumu kısmından ''NAT türü: Teredo uygun bulunmuyor.'' ve ''Sunucu bağlantısı Engellendi'' hatası aldığımı fark ettim. Bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim?
-Windows 10 Pro'yu Kod şeklinde satın almıştım. (40 TL'lik olanlardan)
-Bağlı olduğum İnternet, yurt İnterneti fakat telefon üzerinden 4.5 G üzerinden de böyle bir hata alıyorum. (Vodafone kullanıyorum ve 3 diş çekiyor bulunduğum odadan.)

Ek bir güncelleme Teredo Tünel Bağdaştırıcısı Kurulumu - Technopat bu adres üzerinden Teredo adaptörünü eklemeye çalıştığımda Teredo Tunneling Adapter seçeneği yok.

Dosya Ekleri

• capture-20190106-150833.png
    18,7 KB · Görüntüleme: 295
Son düzenleme:
Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Microsoft'un uğraştırdığı şeylere bak. Kesinlikle microsft bu hatayı düzeltene kadar hiçbir şekilde destekte bulunmam. Çok komik bir durum böyle bir şey olamaz.

Aynen öyle ve bu hatayı alan kişi sayısı gerçekten çok fazla.

kardeşim ben de format bile atınca düzelmemişti şöyle bir şey yaptım düzeldi. Telefon internetiyle oyuna girdim 1-2 defa. telefon interneti bağlayınca düzeldi. Sonra bu gün telefonla girdikten sonra normal modemi denedim. alt taraf bağlandı yazıyor üst taraf yine engellendi diyordu. Youtubedaki o meşhur çözümü denedim ve oldu. bu videodaki çözüm işe yaradı.

Geçen sorun geçmiş mi diye baktım. Sorun 1 ay sonrasında kendiliğinden çözdüldü

Teredo ne yaptıysam olmadı şu videodaki adımlar ile çözdüm sorunu dostlar! Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var ise mutlaka bir göz atsınlar derim. Özellikle 11 dakika ve sonrasına..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…