Windows 10 The Crew Çalışmayı Durdurdu

Ben de geçen günlerde ücretiz olarak aldım indirdim büyük bir umutla girdim va çalışmayı durdurdu hatası aldım DXSETUP.exe yi denedim olmadı .Dosyaları kontrol ettirdim uplayden (Verify Files) yine olmadı oyunun yedeğini alıp oyunu sildim yedekten kurdum yine olmadı .Dep te denedim oyunu ekleyemedim .Delirmek üzereyim Windows 7 64 bit sistemim .Ekran kartım r7 265 driverını amd nin sitesinden güncelledim .Windows update ten güncelledim .Uyumluluk deneyin diyordu internette onu da denedim hepsini o da olmadı.
Bir bilgisi olan var mı ne yapmalıyım

Aynılarını bende yaptım ama sonuç yok.

the crew in klasüründeki ınshelper.exe yi silip oyunu açmayı denedim yine durduruldu hatası aldım .Tekrar denedim açılma ekranın 6/6 windows 6.1 falan yazıyordu orda kaldı sonra bi uyarı geldi windows değişiklikler için yeniden başlatsın mı tarzı ben de ne olucak başlatsın dedim açılınca hemen denedim bi süre bekledi tam hata geliyor derken oyun açıldı hem de dlc ile öyle sanıyorum the crew wild run yazıyor .Olmayan arkadaşlara umarım çare olur

Valla benimde denemediğim yöntem kalmadı en son defender ı kapattım oldu İnşallah sizdede olur

Oyunun dosya konumunu açıp TheCrew.exe yi yonetici olarak çalıstırınız.

Hata alan arkadaşlar, oyunu bedava olan Uplaydan mı indirdiniz?

Hala hata alan varsa belgelerimden the crewi silin oyuna girin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…