Windows 10 TP Sorunu

ANKARALI BELA

Megapat
Yer
Köy
Daha fazla  
Meslek
Çoban
Öncelikle herkeze merhaba.Bu önemli bilgiyi sizlerlede paylaşmak istiyorum.Öncelikle biliyorsunuzki Windows 10 tam olarak çıkmadı ve bunun için ön sürüm yani Tech Prewiew adında bir sürüm yayınlandı.Bende Windows 10 TP ye geçtim ancak 1-3 hafta sonra oyunlarda bir kasma meydana geldi.Oynadığım oyunlar Cs:Go,League Of Legends.League Of Legends'de fazla efekt olduğunda,takım savaşlarında bir kasma meydana geliyor.CS:GO'da ise önceden 30-40 fps'de oynadığım oyunu şimdi 16-19 fps'lerde oynuyorum.
Bunun sorunu bilgisayar özelliklerimin düşük olmasındanda kaynaklanıyor olabilir.
Burda size anlatmak istedğimi şu : Windows 10 tam çıkış yapmadığından ana sisteminiz üzerine kurmayın ben kurdum ve şuan pişmanım zaten bir kaçta bug hatası var.Eğer çok kurmak istiyorsanız harddiskiniz ayırabilir(500GB Harddisklere öneririm düşük GB'li harddisklerde ayrılmıyor).Diğer bir yönetemde VirtualBox
Olucaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…