Windows 10 Treshold 2 Güncellemesi Gelmedi

68077

Megapat
Windows 8.1'den Windows 10'a yükseltme yaptım ama "Treshold 2" güncellemesini alamadım. Facebook'da bir grupta bunu sordum ve bana Windows 10'u bir ay boyunca kullanmam gerektiğini söylediler. Doğruluğundan emin olamadığım için burada da sorma gereği duydum, gerçekten de bir ay kullandıktan sonra mı alacağım o güncellemeyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Hayır, 1 aylık süre, Windows 8.1'e Win. 10 içinden dönüş yapabileceğiniz süre, update almanız için herhangi bir süre yok. Öncelikle, yükseltmeyi bu ay içinde yaptıysanız zaten güncel sürüm yüklenmiştir, bunun için şu anki sürümünüzü kontrol edin: Başlat'a sağ tuşla tıklayıp > Çalıştır'a winver yazın, Sürüm 1511 yazıyorsa zaten güncel sürüm yüklüdür. Değilse, Başlat > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Update ekranına gidip ortadaki Güncellemeleri Denetle butonuna tıklayın, bir şekilde Windows Update'in çalışması engellenmemişse güncellemeyi yüklemeye başlar. Hiçbiri olmazsa Microsoft'tan Media Creation Tool'u indirip, güncel versiyonu edinebilir ve kurulumu Windows içinden başlatarak 'ayarları ve programları koru' seçeneğini seçerek güncel versiyonu kurabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı