Windows 10 ücretsiz Anti-Virüs seçimi

niyxlia

Hectopat
Daha fazla  
İnternetten virüse karşı Anti-Virüs videoları izledim ve şu an kullandığım Kaspersky Anti-Virüs'un yetersiz kaldığını düşünüyorum. Ücretsiz olarak kullanabileceğim daha etkili, güvenilir, bilgilerimi güvende tutacak ve can sıkıcı bildirimler ya da kendi kendine açılan diğer araçlarının açılmadığı bir Anti-Virüs arıyorum. BitDefender bedava mı bilmiyorum fakat bedavaysa onu tercih edeceğim ama sizin fikirlerinizi de duymak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bedava antivirüs kullanmayın eğer kullanacaksanız. Ben doğrudan kullanmama taraftarıyım, defender iş görüyor. Kaspersky de kullanmıştım kendim satın alıp ama çok da lazım olmadığını fark edince sonlandırdım. İyi iş görüyordu halbuki siz neden yetersiz kaldığını düşündünüz?

Bedava antivirüs kullanmayın eğer kullanacaksanız. Ben doğrudan kullanmama taraftarıyım, Defender iş görüyor. Kaspersky'de kullanmıştım kendim satın alıp ama çok da lazım olmadığını fark edince sonlandırdım. İyi iş görüyordu halbuki siz neden yetersiz kaldığını düşündünüz?

İzlediğim videoda nedense Kaspersky kolay bir virüse karşı kaybediyordu. Hatta Kaspersky'in Password Manager'ini yükleyecektim ama istediği izinler pek iç açıcı değildi. Bunu YouTube'da da araştırdım ve verilerin 3. taraf işletmeler ile paylaşılcağına tarzı izinleri vardı. Üstelik çok FPS oyunu oynayan biriyim ve Kaspersky'in bildirimleri çıldırtıyor durduk yere. Zaten Google Chrome uzantısının sürekli bildirimini gönderiyor ve yüklesem çalışmıyordu.

İzlediğim videoda nedense Kaspersky kolay bir virüse karşı kaybediyordu. Hatta Kaspersky'in Password Manager'ini yükleyecektim ama istediği izinler pek iç açıcı değildi. Bunu YouTube'da da araştırdım ve verilerin 3. taraf işletmeler ile paylaşılcağına tarzı izinleri vardı. Üstelik çok FPS oyunu oynayan biriyim ve Kaspersky'in bildirimleri çıldırtıyor durduk yere. Zaten Google Chrome uzantısının sürekli bildirimini gönderiyor ve yüklesem çalışmıyordu.
Fahrettin Koca taktiğini kullanırsanız Defender bile fazlasıyla yeterli olacaktır. Virüs bulaştırmazsanız ve sağduyunuzu kullanırsanız antivirüs kullanmaya gerek kalmaz. En son ne zaman virüs bulaştı bilgisayara hatırlamıyorum ben. Sık sık kullanmama rağmen 5 yıldır hatırlamıyorum virüs bulaştığını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı