21 Ocak 2015 Mesaj: 13 Canlı yayını izlerken gelen bir bilgi, hadi bakalım. Windows 7 ve windows 8.1 ücretsiz olarak windows 10'a yükseltebilecek! Genişletmek için tıkla...
Canlı yayını izlerken gelen bir bilgi, hadi bakalım. Windows 7 ve windows 8.1 ücretsiz olarak windows 10'a yükseltebilecek!
mehmet bolancı Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #11 Murat Koç dedi: Canlı yayını izlerken gelen bir bilgi, hadi bakalım. Windows 7 ve windows 8.1 ücretsiz olarak windows 10'a yükseltebilecek! Eki Görüntüle 44512 Genişletmek için tıkla... Download Windows Technical Preview ISO - Microsoft Windows bu adrese girip baka bilirsiniz indirme linki hatta key dahi vermiş
Murat Koç dedi: Canlı yayını izlerken gelen bir bilgi, hadi bakalım. Windows 7 ve windows 8.1 ücretsiz olarak windows 10'a yükseltebilecek! Eki Görüntüle 44512 Genişletmek için tıkla... Download Windows Technical Preview ISO - Microsoft Windows bu adrese girip baka bilirsiniz indirme linki hatta key dahi vermiş
O onebill Hectopat Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #12 O linkden girdiğimde " Coming soon The Windows 10 Technical Preview and Windows 10 Technical Preview for phones are almost ready. Please check back. " bu şekilde yazıyor.
O linkden girdiğimde " Coming soon The Windows 10 Technical Preview and Windows 10 Technical Preview for phones are almost ready. Please check back. " bu şekilde yazıyor.
mehmet bolancı Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2015 #13 onebill dedi: O linkden girdiğimde " Coming soon The Windows 10 Technical Preview and Windows 10 Technical Preview for phones are almost ready. Please check back. " bu şekilde yazıyor. Genişletmek için tıkla... Evet malesef işlemi durdurmuşlar, yani benim tam olarak fazla bilgim yok ama kayıt olman gerek ben öyle okudum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2015
onebill dedi: O linkden girdiğimde " Coming soon The Windows 10 Technical Preview and Windows 10 Technical Preview for phones are almost ready. Please check back. " bu şekilde yazıyor. Genişletmek için tıkla... Evet malesef işlemi durdurmuşlar, yani benim tam olarak fazla bilgim yok ama kayıt olman gerek ben öyle okudum.
Şahap Tanrıkulu Megapat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 334 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uluslararası İlişkiler Öğrencisi 23 Ocak 2015 #14 Yeni tarayıcı Spartan ile ilgili çok büyük bir beklenti var, geçtiğimiz günlerde 40. sürümünü yayınlayan Chrome 'u tahtından edebileceği konuşuluyor. Siz ne dersiniz?
Yeni tarayıcı Spartan ile ilgili çok büyük bir beklenti var, geçtiğimiz günlerde 40. sürümünü yayınlayan Chrome 'u tahtından edebileceği konuşuluyor. Siz ne dersiniz?