Windows 10 ürün anahtarı girerken ''0x800705B4'' Hatası

FrozenFelon

Hectopat
Daha fazla  
Gittigidiyor'dan indirimli gördüğüm için windows 10 pro anahtarı aldım. Ayrıca facebookta bir grupta da görmüştüm alanları onlardan ötürü aldım. Fakat böyle bir sorunla karşılaştım. İlk önce benim bilgisayarım windows 10 home'du. Proya yükseltmek için aldım kodu yazdım ilk başta kabul etmedi sonra adama mesaj attım. O da bana bir kod yolladı onu yazdım sistemim güncelleme yaptı windows 10 proya yükseltti. Ben oldu diye seviniyordum sonra anahtarı yazdım ilk yolladığını windowsu etkinleştiremedik dedi. Adama yazdım durumu o da bana bir kod daha yolladı onu da yazdım yine aynı sorun oldu.

Adama yine durumdan bahsettim aradı konuştuk bana yeni seriden bir kod yollayacağını söyledi ve telefondan yollamak yerine düz söyledi ürün etkinleştirme kısmına yazmam için ben yazdım direk ürün etkinleştirme kısmına geçmedi ama resmi de bu böyle kaldı hala o ürün kodunun yanındaki kısım dönüp duruyor. Yani kısacası etkinleştiremedim ve yazdığım kodlarda hala aynı sorunu alıyorum etkinleştiremiyor. Sorun nedir acaba? Bende mi yoksa kodlarda mı ya da windowsta mı ?

Edit: Para iademi aldım satıcı çok anlayışlı biriydi. Ama kodlar bende hala var.

gkfgdkdfkg.png
KKJHKJH.png

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Yöntem
Başlat
‘a tıklayıp “CMD” yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayarak “Yönetici Olarak Çalıştır” seçeneği ile açın. Açılan pencereye “SFC /SCANNOW” yazıp ENTER tuşuna basın. İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatarak kontrol edin.
2. Yöntem

Sorunun devam etmesi durumunda BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip sıkıştırılmış dosyadan çıkartın. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak “Yönetici Olarak Çalıştır” seçeneği ile çalıştırın. İşlem tamamlanıp DOS ekranı kapandıktan sonra test edin.
3. Yöntem

Eğer sorununuz devam ederse Başlat‘a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayıp “Yönetici Olarak Çalıştır” seçeneği ile açın. Sonrasında aşağıdaki komutları sırasıyla uygulayıp kontrol edin.
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
4. Yöntem

DISM’yi veya Sistem Güncelleştirme Hazırlık Aracı’nı kullanarak Windows bozulma hatalarını düzeltme makalesindeki işlemi uyguladıktan sonra bilgisayarınızı tekrar başlatın ve hatanın giderilip giderilmediğini gözlemleyin.

Kaynak

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı