Windows 10 Ürün Anahtarı Nereden Alınır?

OkanGncoglu

Hectopat
Merhabalar. Donanım Arşivi'nin paylaştığı 4300 TL FP sistemini aldım yaklaşık 2 hafta önce. UEFI ile Windows 10 kurdum ama ürün etkinleştirme anahtarım yok. 3. Parti yazılımlara güvenmediğimden indirip yapmıyorum, kodla yapmaya çalıştım internetten aldıklarımla olmadı. Güncel serial keyfi nereden bulabilirim? Bir de sistem ile tavsiyesi olan var mıdır kullanamamı şiddetle tavsiye ettiğiniz program vs. Öneriler için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı sitelerde UEFİ Win 10 key satılıyo 30 40 tl ya filan ama onlar sadece tek bir anakart da aktif oluyo yani pc ne girdikden sonra başka bir anakarta sahip pc ye giremezsin

Link alabilir miyim ?
Merhabalar. Donanım Arşivi'nin paylaştığı 4300 TL FP sistemini aldım yaklaşık 2 hafta önce. UEFI ile Windows 10 kurdum ama ürün etkinleştirme anahtarım yok. 3. Parti yazılımlara güvenmediğimden indirip yapmıyorum, kodla yapmaya çalıştım internetten aldıklarımla olmadı. Güncel serial keyfi nereden bulabilirim? Bir de sistem ile tavsiyesi olan var mıdır kullanamamı şiddetle tavsiye ettiğiniz program vs. Öneriler için şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı