Windows 10 Ürün Anahtarını Kabul Etmiyor

Sen baştan temiz bir kurulum yap ve Key kısımlarını atla, eğer yine aynı hatayı verirse bu Key problemli tarzında.
Tekrar eski sisteme dönüp yükseltmeyle geç, temiz kurulumlarda sakın Key girme.

Ama bunda, lütfen sonra deneyiniz ibaresi yok. Bu anahtarda bir sıkıntı olabilir. Yani yükseltme yaparken, bir sıkıntı oluşmuş olabilir.

Sıfırdan kurarken kesinlikle key girme, atlama seçeneğini kullan. Windows 10 kurulunca yükseltme yaptığın için senin donanımı tanıdığından dolayı ya otomatik etkinleştirir yada sen elle etkinleştirirsin.

Ne yapmam lazım ? Etkinleştir butonu bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Çok sıkıntılı bir durum.

Ben zaten temiz kurulum yaparken key girmedim. Otomatik olarak key girdi. Yükseltme yaptıkdan sonra bakmıştım ben key'e aynı key'i kendisi otomatik olarak girdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınızdaki önceki Windows sürümünü yükleyip tekrar Windows 10'a yükseltin. Yükseltmeden sonra bilgisayarınızın etkinleştirildiğinden emin olun. Ardından yükselttiğiniz Windows 10'un aynı sürümünü temiz kurulumla kurun(Windows 10 Home'a yükselttiyseniz Windows 10 Home kurun.). Herhangi bir key girmeyin kurulum esnasında. Aynı sürümü kurduysanız kurulumdan sonra Windows, kendini etkinleştirecektir. Olmazsa "Etkinleştir" butonuna birkaç defa basın. Windows'unuz aktif olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…