Kesin etkinleşirmi ? Etkinleşmeyince 2 defa daha temiz kurulum yaptım en son yine böyle kaldı işte.Tamam kendisi etkinleşecektir sadece beklemek gerekli.
Mesela benim sistem ertesi gün etkinleşmişti.
Yukarıya yazdım kardeş cevabı pardon key hatasını sonradan gördüğüm için.Kesin etkinleşirmi ? Etkinleşmeyince 2 defa daha temiz kurulum yaptım en son yine böyle kaldı işte.
Sıfırdan kurarken kesinlikle key girme, atlama seçeneğini kullan. Windows 10 kurulunca yükseltme yaptığın için senin donanımı tanıdığından dolayı ya otomatik etkinleştirir yada sen elle etkinleştirirsin.Akşam Windows 10'u Bilgisayarıma yükselterek yükledim. Şimdi ise temiz bir kurulum yapmak istedim ve format attım fakat Key'i kabul etmedi ne yapmam lazım ?
Konu Güncel. Lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz ? Yarın tatile gideceğim bilgisayarımıda götüreceğim sorun yaşamak istemiyorum tatilde o yüzden. @Recep Baltaş
Ben zaten temiz kurulum yaparken key girmedim. Otomatik olarak key girdi. Yükseltme yaptıkdan sonra bakmıştım ben key'e aynı key'i kendisi otomatik olarak girdi.Sıfırdan kurarken kesinlikle key girme, atlama seçeneğini kullan. Windows 10 kurulunca yükseltme yaptığın için senin donanımı tanıdığından dolayı ya otomatik etkinleştirir yada sen elle etkinleştirirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.