Windows 10 ürün anahtarları neden ucuz?

Dostum kurtarılan bilgisayardaki key'ler satılıyor olabilir pek bir bilgim yok.

Zaten çoğu key DESKTOP - 12312412 Böyle oluyor.

Çöp Bilgisayarlar toplanıp satılıyor diye düşünüyorum.

Anahtarı alıp direkt etkinleştirebilirsin windowsu, herhangi bir fark yok lisans açısından. Yalnızca sitenin güvenilirliğine dikkat et, çoğu orijinal anahtar satıyor. Bu aralar Microsoft bu durumun önüne geçmeye çalışıyor. Yakında ayrıca satılan bu keylerin fiyatları çok yüksek olacak veya satışların hepsi kalkacak. İhtiyacın varsa temin et şimdiden.

Eskiden okuduğum yazılarda: Hackerler tarafından oluşturulan keyler yazılmıştı.
Korsan key yani.
Anahtarı alıp direkt etkinleştirebilirsin windowsu, herhangi bir fark yok lisans açısından. Yalnızca sitenin güvenilirliğine dikkat et, çoğu orijinal anahtar satıyor. Bu aralar Microsoft bu durumun önüne geçmeye çalışıyor. Yakında ayrıca satılan bu keylerin fiyatları çok yüksek olacak veya satışların hepsi kalkacak. İhtiyacın varsa temin et şimdiden.
Mart gibi olacak ihtiyacım. Sadece sormak istedim dostum ne farkı var diye.

Hocam korsan sayılır webtekno Microsoft ile görüştüğünde adamlar yasal değil demişler bir nevi korsan sadece 30 TL veriyorsunuz ama çalışıyorlar tutup da bilmem kaç lira bir Windows lisansına vermeye gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı