Merhaba herkese. Geçen PC Game Pass almak için Game Pass uygulamasını indirmeye çalıştım ama ne kadar denersem deneyim sürekli bu bilgisayarın sürümünü yükseltin diyordu. En son tamam deyip Windows 10 güncelleme yardımcısını indirdim ama bu sefer de bu bilgisayarın sürümünü yükseltmek için yöneticinizle konuşun yazıyordu.(bilgisayarım herhangi bir yere bağlı değil tamamen şahsi bilgisayarım.) Eğer Windows 10 etkinleştirme anahtarı alırsam yükseltebilir miyim? Ve anahtar gerekiyorsa bildiğiniz güvenilir bir site var mı?
Türkiyenin yetkili yazılım distribütörü TeknoLisans ile ihtiyacınız olan İşletim sistemi, Office, Antivirüs ve birçok lisansı uygun fiyata satın alabilirsiniz.
www.teknolisans.net
Buradan lisans anahtarı alabilirsiniz. Daha önce alışverişim oldu. Sorun yaşamadım.
Türkiyenin yetkili yazılım distribütörü TeknoLisans ile ihtiyacınız olan İşletim sistemi, Office, Antivirüs ve birçok lisansı uygun fiyata satın alabilirsiniz.
www.teknolisans.net
Buradan lisans anahtarı alabilirsiniz. Daha önce alışverişim oldu. Sorun yaşamadım.