Maalesef bu yöntemlerin hiçbiri işe yaramadı. Hizmetin 2'si çalışmadığı için ayarlarda sorun oluştu diye hata veriyordu o geçti Windows Update medic hizmeti çalışıyor fakat ana hizmet çalışmıyor. Windows Update hizmeti açıyorum kendini kapatıp devre dışıya alıyor. Formatta atamam izin vermiyorlar.
Sıkıntı burada elle diyorum başlatıyor gibi görünüyor kendini kapatıyor winupdate servisin 2side devre dışı kendini hemen kapatıp devre dışıya alıyor? 2si devre dışı derken medic olan hizmet çalışıyor ama devre dışı o da çalışmazsa ayarlarda sorun oluştu diyor
Güncelleme ilk geldiği zaman yükleme tamamlandı ve kurulum işlemine geçti. %100 tamamlanırken harddiskte 7gb lık alan olduğu için resimdeki hatayı aldım. Daha sonra aşağısında resimdeki seçeneklerden
Güncelleme ilk geldiği zaman yükleme tamamlandı ve kurulum işlemine geçti. %100 tamamlanırken harddiskte 7gb lık alan olduğu için resimdeki hatayı aldım. Daha sonra aşağısında resimdeki seçeneklerden
Format yerine 2004 sürümüne yükseltin fakat ondan önce bunları deneyin eğer yine olmazsa 2004 sürümüne yükseltirsiniz.
CMD'yi yönetici olarak başlatıp sırasıyla ve bitmesini bekleyerek aşağıdaki komutları yazın.
1) DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
2) DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
3) DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Format yerine 2004 sürümüne yükseltin fakat ondan önce bunları deneyin eğer yine olmazsa 2004 sürümüne yükseltirsiniz?
CMD'yi yönetici olarak başlatıp sırasıyla ve bitmesini bekleyerek aşağıdaki komutları yazın.
1) DISM /Online /cleanup-ımage /checkhealth.
2) DISM /Online /cleanup-ımage /scanhealth.
3) DISM /Online /cleanup-ımage /restorehealth.