Windows 10 Update problemi

Utku Genç

Hectopat
Windows'un ayarlar kısmından güncellemeyi denemiştim, siyah ekranda kalıyordu bir yerden sonra.
Ben de kendi sitesinden indirip asistan ile deneyeyim dedim. Tekrar siyah ekranda kaldı ve eski sürüme geri döndü, ayrıca Windows ekran kartını tanımıyor, sürücüyü indiremiyor ve ben manuel olarak sürücü kurarken bir yerden sonra siyah ekran alıyorum.

Sıfır format atmanı öneririm. Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıfır formatta da aynı sorunu yaşıyorum.
Format sırasında Windows yüklenirken siyah ekranda kalıyor.
Bir şekilde Windows'a ulaşıyorum ama ekran kartı sürücü yüklenmemiş oluyor. Ve otomatik Update yaptığı için 5 dakika sonra tekrar siyah ekrana düşüyor.

Donanımsal bir hata ise hangi donanımda olabilir?
Çünkü bir kere başardım, sürücüler yüklendi mis gibi oyunumu oynadım.
Attığım videolar yardımıyla yaptın mı? Attığım ISO dosyasını bu siteden indirdin mi?
Evet orijinal Windows son sürümü denedim,eski sürümü denedim hali hazırda orijinal Windows 10 bulunan USB ile denedim aynı sonuç,ama bir kez Update ederken yine siyah ekran kaldı ama otomatik onarırken çalışmıştı.

Bunu anlamak zor. Masaüstüne gelebilirsen, OCCT programıyla GPU, CPU ve PSU testi yapabilirsin.

Zaten masaüstündeyim fakat Driver yüklü olmadığı için ekranda yeşillikler var, ilk başta ekran kartı sıkıntılı diye düşündüm ama 2 kez yaptım, Driver kuruldu gayet iyi oyun oynadım, sıcaklıklar da normaldi.
OCCT'yi deneyeceğim.

Ekran kartı bu şekilde gözüküyor.
Windows son sürümünde ismiyle gözüküyor ama Driver yine de kurulmuyor.
Her yerde siyah ekran problemini araştırdım fakat hiçbir yerde sorunun çözümü yok.
Memtest yapılamıyor. VCRUNTIME140.dll hatası veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…