Windows 10 USB'si ile Boot Edilirken Windows'un Açılması

dllllglxy

Decapat
Merhabalar, ilk öncelikle ben bilgisayarıma format atmak istedim ve ilk önce ISO dosyasını indirdim Windows sitesinden. Daha sonra ise o ISO dosyasını Rufus ile USB diskime yazdırdım. Fakat boot menüde USB diskimi seçiyorum ve başlatıyorum bilgisayarım tekrardan normal olarak başlıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
IMG_20180725_141612-min.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an bulunduğunuz ekran BIOS'un boot sırasını belirleyen kısmı, burdan yapmak isterseniz USB'yi yanılmıyorsam F5/F6 tuşları ile (Ekranın altında yazar, siz kontrol edin yine de) 1. sıraya alıp ayarları kaydettikten sonra işlemi gerçekleştirebilrsiniz.

Ya da anakartınızın marka modeline göre F tuşlarından birisine bilgisayarınız açılrıken bastığınızda sizi boot menüsüne götürür. Orada ise herhangi bir sıra olmadan bilgisayara bağlı cihazları görürsünüz ve hangisini boot etmek istediğinizi seçebilirsiniz. Bazı anakartlarda bu özelliği BIOS'tan açmanız gerekebilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı