WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.937 Çözümler 23 Yer İstanbul 3 Haziran 2023 #1 Galiba Riot Vanguard'ı silince veya başka bir nedenden dolayı ara kısmındaki uygulama simgeleri çarpı oldu. Yeniden başlattım düzelmedi. Sistem güncel. Görev çubuğunda veya masaüstünde sorun yok. Windows 10. Sürprizbozan: görsel
Galiba Riot Vanguard'ı silince veya başka bir nedenden dolayı ara kısmındaki uygulama simgeleri çarpı oldu. Yeniden başlattım düzelmedi. Sistem güncel. Görev çubuğunda veya masaüstünde sorun yok. Windows 10. Sürprizbozan: görsel
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 3 Haziran 2023 #2 Ekran ölçeğini değiştirip tekrar eski haline getirin. Artı 0 Eksi
KS KS WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.937 Çözümler 23 Yer İstanbul 3 Haziran 2023 #3 Keremmss dedi: Ekran ölçeğini değiştirip tekrar eski haline getirin. Genişletmek için tıkla... Çözünürlükten bahsediyorsan işe yaramadı. Uygulama simgelerinin ölçek ile bağlantılı olduğunu sanmıyorum hocam. Artı 0 Eksi
Keremmss dedi: Ekran ölçeğini değiştirip tekrar eski haline getirin. Genişletmek için tıkla... Çözünürlükten bahsediyorsan işe yaramadı. Uygulama simgelerinin ölçek ile bağlantılı olduğunu sanmıyorum hocam.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 3 Haziran 2023 #4 WHT dedi: Çözünürlükten bahsediyorsan işe yaramadı. Uygulama simgelerinin ölçek ile bağlantılı olduğunu sanmıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Başka bir konuda arkadaş sorununun bunu yaparak çözüldüğünü yazmıştı. Kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
WHT dedi: Çözünürlükten bahsediyorsan işe yaramadı. Uygulama simgelerinin ölçek ile bağlantılı olduğunu sanmıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Başka bir konuda arkadaş sorununun bunu yaparak çözüldüğünü yazmıştı. Kusura bakmayın.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #5 Vanguard uygulamarı taradığı için oluyor olabilir. Silince uygulamalar gider gibi olmuştur. Hepsini kaldırıp tekrar ekleyin. Artı 0 Eksi
Vanguard uygulamarı taradığı için oluyor olabilir. Silince uygulamalar gider gibi olmuştur. Hepsini kaldırıp tekrar ekleyin.
KS KS WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.937 Çözümler 23 Yer İstanbul 3 Haziran 2023 #6 Clatran dedi: Vanguard uygulamarı taradığı için oluyor olabilir. Silince uygulamalar gider gibi olmuştur. Hepsini kaldırıp tekrar ekleyin. Genişletmek için tıkla... Neyi kaldırıp tekrar ekleyim hocam. Simgeleri giden uygulamalardan bahsediyorsanız Denetim Masası, not defteri, Edge gibi silinemeyen uygulamalar. Artı 0 Eksi
Clatran dedi: Vanguard uygulamarı taradığı için oluyor olabilir. Silince uygulamalar gider gibi olmuştur. Hepsini kaldırıp tekrar ekleyin. Genişletmek için tıkla... Neyi kaldırıp tekrar ekleyim hocam. Simgeleri giden uygulamalardan bahsediyorsanız Denetim Masası, not defteri, Edge gibi silinemeyen uygulamalar.