U Uluç11 Kilopat Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2018 #1 W10'da bazı uygulamalarda uyumluluk sekmesi var bazılarında yok ben olmayanlarda uyumluluk sekmesini nasıl açacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2018
W10'da bazı uygulamalarda uyumluluk sekmesi var bazılarında yok ben olmayanlarda uyumluluk sekmesini nasıl açacağım?
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2018 #2 Olmayan uygulama hangisi?
U Uluç11 Kilopat Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2018 #3 rico dedi: Olmayan uygulama hangisi? Genişletmek için tıkla... genellikle steam oyun uygulamaları CS:GO vs
rico dedi: Olmayan uygulama hangisi? Genişletmek için tıkla... genellikle steam oyun uygulamaları CS:GO vs
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2018 #4 Updated to Windows 10 broke your game? Use Compatibility mode. :: Stonehearth General Discussions Okumak istersin belki. Kıssadan hisse masaüstünden değil oyunun kurulu olduğu steamapps klasöründen yapıyor uyumluluk işlemini.
Updated to Windows 10 broke your game? Use Compatibility mode. :: Stonehearth General Discussions Okumak istersin belki. Kıssadan hisse masaüstünden değil oyunun kurulu olduğu steamapps klasöründen yapıyor uyumluluk işlemini.
U Uluç11 Kilopat Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2018 #5 çevirmek dert de değil yanlış bir şey yapmak istemiyorum rico dedi: Updated to Windows 10 broke your game? Use Compatibility mode. :: Stonehearth General Discussions Okumak istersin belki. Kıssadan hisse masaüstünden değil oyunun kurulu olduğu steamapps klasöründen yapıyor uyumluluk işlemini. Genişletmek için tıkla... denedim fakat hala uyumluluk sekmesi yok şimdi buldum teşekkür ederim yorumun için Son düzenleme: 25 Temmuz 2018
çevirmek dert de değil yanlış bir şey yapmak istemiyorum rico dedi: Updated to Windows 10 broke your game? Use Compatibility mode. :: Stonehearth General Discussions Okumak istersin belki. Kıssadan hisse masaüstünden değil oyunun kurulu olduğu steamapps klasöründen yapıyor uyumluluk işlemini. Genişletmek için tıkla... denedim fakat hala uyumluluk sekmesi yok şimdi buldum teşekkür ederim yorumun için