Windows 10 Uyku Ve Kapanma Sorunu

Yer
Antalya Manavgat
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum dizüstü PC ekran kapatınca, normalde uyku moduna girer ve kaldırınca da uyanır. Benim PC uyku moduna giremiyor, yani HDD ve Fan durmuyor öyle kalıyor ekranı kaldırdığında ise uyanmıyor, güç tuşundan kapatıp açıyorum. İkinci sorunum ise PC kapat diyorum kapatılıyor diyor ve kapatılınca bazen kapatılıyor bazen yine Fanlar falan durmuyor. Ben anlayamadım başka işletim sisteminde denedim Linux Mint denedim uyuyor, uyanıyor, kapanıyor bir sorun yok. Acaba PC'nin sorunu nedir? Yardımlarınızı bekliyorum.
Format'tan sonra sürücüleri elle kurarım ve Windows Update güncellemelerini kapattım, güncelleme yapınca GT 740 M ekran kartını güncellemeye çalışıyor ekran kartı hatası veriyor.

Güncellemeleri kapatmayacaksınız. 740M'i zaten siz en güncel sürüme geçirirseniz Windows Update güncellemeye çalışmaz. Windows Update bu tür sorunları çözmek için var, siz Update'i kapatıyorsunuz. Olmaz.

Sorunu çözmek için Hızlı Başlangıç özelliğini devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Bir de varsa cihazınızın BIOS'unu güncelleyin.

Hızlı başlangıç:

upload_2015-10-6_17-45-57.png

bu soruna altarnatif çözümler yapmak yerine asıl sorunun çözümü yokmu orayı burayı soruna karşı ataklar yapmadan soruna çözüm bulmalı bu neden oluyor asıl bunu istiyoruz w10 home orjinal lisansli kullanıyorum uykuya alıyorum uyanmıyor ve pc kapanmış buluyorum güç dügmesi kasayı çalıştırıyor ekran gelmiyor sonra kasa duruyor anca reset tuşu ile pc kendine geliyor nedir bu sorun şöyle böyle yapmadan bunu direk çözmek lazım anlatabildimmi örnek el kangren oldu keselim gibi degil o eli düzeltelim şeklinde olmalı bu şekilde yaklaşmalı olaya hangi siteye gitsem karşı atak çözümler sunuluyor kimsenin bir çözümü yok temeldeki sorunu kimse çözememiş orjinal kullanıyoruz neden böyle oluyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı