Windows 10 ve 8.1'de Yerel Hesap İle Format Atma

Makaleler
36
Yer
Sakarya
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3:35'de bulunan bölümde use express yerine customize tıklayın.

Windows3.jpg

no-microsoft-account-1.png

Burada kullanıcı adınızı ve gerekli ise şifrenizi yazıp ilerliyorsunuz.
Bundan sonra kurulum bitmiş oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3:35'de bulunan bölümde use express yerine customize tıklayın.

Eki Görüntüle 25726

Eki Görüntüle 25728

Burada kullanıcı adınızı ve gerekli ise şifrenizi yazıp ilerliyorsunuz.
Bundan sonra kurulum bitmiş oluyor.

Aslına bakarsan bu yöntem işlemiyor. Eğer Yerel Hesap ile kurulum yapmak istiyorsanız internet bağlantısının Windows'un ilk kurulum başında çıkan kişiselleştirme ekranında olmaması gerekiyor. Aksi halde isteseniz de istemeseniz de Microsoft Hesabı ile kurulum yapmak zorundasınız. Windows 8 (Windows 8, 8.1 değil) kurulumunda böyle bir zorlama yok.

@SypeR Ben her ikisininde de dediğim şekilde yerel hesap ile kurabiliyorum.

Şimdiye kadar sadece 1 kere microsoft hesabı ile format attım. Microsoft hesabı kadar berbat bir şey yok. Sırf microsoft hesabını bağlamamak için Marketi kullanmıyorum :)
Aynısını bende yapıyorum.

Microsoft hesabının neyini beğenmiyorsunuz ? Sadece sordum.
Soru kime? ..nuz dediğine göre ikimize sordun.
Cevaplıyayım;
Beğenmediğim yok. Benin gibi düşük sistemlerde gereksiz gereksinim ve yüke girmesine sebep oluyor. Ekran kartım oyunları desteklemediği için Microsoft ile giriş yapmaya gerek yok.

Microsoft hesabının neyini beğenmiyorsunuz ? Sadece sordum.
Bilgisayarımı her açarken şifre girmek istemiyorum, outlook hesabı kullanmama rağmen illaki kullandırılmak istenmesini de istemiyorum. Sürekli olarak arka planda hesapla ilgili entegrasyonların yapılmasını istemiyorum. Zaten Market'te beni tatmin eden pek bir şey de yok. Oyun oynamıyorum dolayısı ile böyle daha iyi.

Bilgisayarımı her açarken şifre girmek istemiyorum, outlook hesabı kullanmama rağmen illaki kullandırılmak istenmesini de istemiyorum. Sürekli olarak arka planda hesapla ilgili entegrasyonların yapılmasını istemiyorum. Zaten Market'te beni tatmin eden pek bir şey de yok. Oyun oynamıyorum dolayısı ile böyle daha iyi.
Ben Microsoft hesabımı kullanıyorum ama şifre girmiyorum. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı