Benim kullandığım işletim sistemi Windows 10 Home. Ama etkinleştirmedim daha önce hiç. Söylediğiniz sitelerde de genelde Windows 10 Pro lisansı var. Bunu alırsam tekrar format atmam gerekir mi?
Windows 10 Home OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Home OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Home OEM Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.
Windows 10 Home OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Home OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Home OEM Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.
Pro lisansı kullanmanız için format atıp bilgisayara pro kurmanız gerekiyor diye biliyorum. Şu an sadece Home kullanabilirsiniz. Yanlış biliyorsam düzeltirler.
Pro lisansı kullanmanız için format atıp bilgisayara Pro kurmanız gerekiyor diye biliyorum. Şu an sadece Home kullanabilirsiniz. Yanlış biliyorsam düzeltirler.
Windows 10 Pro'ya yükseltip formata gerek kalmadan etkinleştirme yaptım arkadaşlar. Lisans Burada destek hattındaki görevli ücretsiz Win 10 Pro yükseltme kodu verdi, sonrasında lisansı da satın alıp etkinleştirdim.