Windows 10 ve Microsoft Office lisansını nereden ucuza alabilirim? Güvenilir bir site önerirseniz sevinirim. Bir de normal bir kullanıcı olarak Home mu yoksa Pro lisans mı almalıyım?
Bence orijinal lisans dışında başka lisans kullanmayın önermem güvenilir olsa bile patlayabilir paranız boşa gider.
Yakın bir zamanda Sağlam Lisans'tan win 10 pro ve office aldım keylerde sıkıntı çıkmadı ve 15 dk içinde de teslim ettiler diye hatırlıyorum.Windows 10 ve Microsoft Office lisansını nereden ucuza alabilirim? Güvenilir bir site önerirseniz sevinirim. Bir de normal bir kullanıcı olarak Home mu yoksa Pro lisans mı almalıyım?
Teşekkür ederim bir bakayım hemen.SağlamLisans güvenilir oradan alabilirsiniz.
Normal bir kullanıcıysanız Windows Home kullanmanızı öneririm.
Dediğiniz tabi ki doğru ama bir öğrenci olarak orijinal lisans alacak durumum yok maalesef.Bence orijinal lisans dışında başka lisans kullanmayın önermem güvenilir olsa bile patlayabilir paranız boşa gider.
Ayrıca bir sorun çıkarsa geri dönüş yapıyorlar. Yeni key vesaire.Ben de Yazılım Budur adlı siteden aldım. Geçen sene Aralık ayında aldım. Halâ kullanıyorum. Orjinal Retail key verildi ve gayet ucuz.
Ben de oradan almistim guvenilir site.Ben de Yazılım Budur adlı siteden aldım. Geçen sene Aralık ayında aldım. Halâ kullanıyorum. Orjinal Retail key verildi ve gayet ucuz.
Ayrıca bir sorun çıkarsa geri dönüş yapıyorlar. Yeni key vesaire.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.