Windows 10 ve Microsoft Office lisansı ucuza nereden alınır?

Windows 10 ve Microsoft Office lisansını nereden ucuza alabilirim? Güvenilir bir site önerirseniz sevinirim. Bir de normal bir kullanıcı olarak Home mu yoksa Pro lisans mı almalıyım?
Yakın bir zamanda Sağlam Lisans'tan win 10 pro ve office aldım keylerde sıkıntı çıkmadı ve 15 dk içinde de teslim ettiler diye hatırlıyorum.

SağlamLisans güvenilir oradan alabilirsiniz.
Normal bir kullanıcıysanız Windows Home kullanmanızı öneririm.
Teşekkür ederim bir bakayım hemen.
Bence orijinal lisans dışında başka lisans kullanmayın önermem güvenilir olsa bile patlayabilir paranız boşa gider.
Dediğiniz tabi ki doğru ama bir öğrenci olarak orijinal lisans alacak durumum yok maalesef.

OEM key alabilirsin W10 icin. Ben 2 yil once 20 liraya almistim hala kullaniyorum. Microsoft uygulamalari da eger universite ogrencisiysen uni e-postan ile ucretsiz lisans hakkina sahip oluyorsun okudugun sure boyunca.

Ben de Yazılım Budur adlı siteden aldım. Geçen sene Aralık ayında aldım. Halâ kullanıyorum. Orjinal Retail key verildi ve gayet ucuz.
Ben de Yazılım Budur adlı siteden aldım. Geçen sene Aralık ayında aldım. Halâ kullanıyorum. Orjinal Retail key verildi ve gayet ucuz.
Ayrıca bir sorun çıkarsa geri dönüş yapıyorlar. Yeni key vesaire.

Benim kullandığım işletim sistemi Windows 10 Home. Ama etkinleştirmedim daha önce hiç. Söylediğiniz sitelerde de genelde Win 10 Pro lisansı var. Bunu alırsam tekrar format atmam gerekir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı