Windows 10 virüs tehdit koruması açılmıyor

emir saki

Centipat
Daha fazla  
Az önce ETS 2 kurdum, bir hata veriyordu onu çözmek için araştırdığımda ise virüs ve tehdit korumasından bir şeyler yapılıyordu, bende virüs ve tehdit korumasına tam girecek iken açılmadığını ve aniden kapandığını fark ettim. Nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.

1722900278797.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Defender'i açamazsan hemen başka bir anti virüs indir belki bir zararlı yazılım buna neden olmuştur.
O sırada arama yerine 'çalıştır' yazıp açılan küçük sekmeye 'mrt' yaz. Oradan hızlı tarama yap.

Windows Defender'i açamazsan hemen başka bir anti virüs indir belki bir zararlı yazılım buna neden olmuştur.
O sırada arama yerine 'çalıştır' yazıp açılan küçük sekmeye 'mrt' yaz. Oradan hızlı tarama yap.

Malwarebytes indirebilirsiniz ya da Kaspersky ya da BitDefender.

Hocam başka yöntemler: Bilgisayarı güvenli mod da başlatıp windowsdefender e öyle ulaşmayı deneyin.
Ya da.
  • "Görev Yöneticisi"ni açın (CTRL + Shift + ESC).
  • "Hizmetler" sekmesine gidin.
  • "WinDefend" hizmetini bulun ve sağ tıklayarak yeniden başlatın.
  • sfc /scannow komutunu yönetici olarak çalıştırdığınız CMD'ye girin ardından.
  • DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth komutunu giriniz.

Az önce ETS 2 kurdum, bir hata veriyordu onu çözmek için araştırdığımda ise virüs ve tehdit korumasından bir şeyler yapılıyordu, bende virüs ve tehdit korumasına tam girecek iken açılmadığını ve aniden kapandığını fark ettim. Nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 2275389

Çözemezseniz en son bu aracı deneyin hocam

sfc/scannow ile sistemi tarayın ve DISM aracını kullanın.

Geri
Yukarı