Windows 10 Warband açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Ulaş Ezgin

Hectopat
Merhaba. Ben bilgisayarıma 1 hafta önce Windows 10 Enterprise kurdum. Warband D diskinde idi ve format öncesi çalışıyordu. Fakat format sonrası çalışmamaya başladı. Oyunu Steam'den almıştım. Dosya bütünlemesini denedim. Bazı dosyaları sildim. Oyunu en baştan yükledim. DirectX'i tekrar kurdum ve sildim fakat bir sonuca ulaşamadım. Ben de crack kurup oynayayım dedim fakat kurduğum Crack'ler de çalışmıyor. Sorunu açıklamak gerekirse, uygulamayı açıyorum fakat yanıt vermiyor. Yöneticilik verdim. Uyumluluk yollarını denedim fakat olmuyor. İnternette her yere baktım fakat bir çözüm yok. Nasıl çözebilirim?

Rapor paylaşın:

Windows 10 eski oyunları bazen desteklemiyor. Aşağıdaki yöntem de işinize yarayabilir:
  1. Oyunun dosya konumunu açın ve exe dosyasına sağ tıklayın.
  2. 'Özellikler' seçeneğini seçin.
  3. 'Uyumluluk' kısmına geçin, 'oyunun çalıştırılacağı uyumluluk modu' yazısına tik atarak 'Windows XP Service Pack 2' seçeneğini seçin ve 'uygula' butonuna tıklayın.
  4. Oyunu başlatın.

Windows 10 eski oyunları bazen desteklemiyor. Aşağıdaki yöntem de işinize yarayabilir:
  1. Oyunun dosya konumunu açın ve exe dosyasına sağ tıklayın.
  2. 'Özellikler' seçeneğini seçin.
  3. 'Uyumluluk' kısmına geçin, 'oyunun çalıştırılacağı uyumluluk modu' yazısına tik atarak 'Windows XP Service Pack 2' seçeneğini seçin ve 'uygula' butonuna tıklayın.
  4. Oyunu başlatın.
Olmadı.

Ayrıca, daha önce el ile .dll dosyası attınız mı? @Ulaş Ezgin
Hayır atmadım.

Kullanıcı adınız Türkçe karakter içeriyor. Bunu değiştirmelisiniz.
Bunu nereden yapacağım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı