MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 25 Ocak 2021 #1 Arkadaşımdan almıştım. Bilgasayarda şu an çalışmıyor, nasıl çalıştırabilirim?
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 26 Ocak 2021 #2 Oyunlarda klavye kontrollerinden, tek tek ayarlama yaptın mı hiç? Bu tür kontrolcüler, böyle çalışıyor sanki. Artı 0 Eksi
Oyunlarda klavye kontrollerinden, tek tek ayarlama yaptın mı hiç? Bu tür kontrolcüler, böyle çalışıyor sanki.
KS KS MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 26 Ocak 2021 #3 350070 dedi: Oyunlarda klavye kontrollerinden, tek tek ayarlama yaptın mı hiç? Bu tür kontrolcüler, böyle çalışıyor sanki. Genişletmek için tıkla... Dostum kumandanın ışığı yanmıyor deniyorum hatta oyun kumandalarında tuş atamaları falan için bir uygulama var oradada görünmüyor. Artı 0 Eksi
350070 dedi: Oyunlarda klavye kontrollerinden, tek tek ayarlama yaptın mı hiç? Bu tür kontrolcüler, böyle çalışıyor sanki. Genişletmek için tıkla... Dostum kumandanın ışığı yanmıyor deniyorum hatta oyun kumandalarında tuş atamaları falan için bir uygulama var oradada görünmüyor.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 26 Ocak 2021 #4 MehmetBayrak dedi: Dostum kumandanın ışığı yanmıyor deniyorum hatta oyun kumandalarında tuş atamaları falan için bir uygulama var oradada görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Hiç bir şekilde yanmıyorsa, bu bozuk olduğuna dair işarettir. Ben öyle düşünürüm. Umarım daha bilgili biri mesaj atar. Artı 0 Eksi
MehmetBayrak dedi: Dostum kumandanın ışığı yanmıyor deniyorum hatta oyun kumandalarında tuş atamaları falan için bir uygulama var oradada görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Hiç bir şekilde yanmıyorsa, bu bozuk olduğuna dair işarettir. Ben öyle düşünürüm. Umarım daha bilgili biri mesaj atar.
KS KS MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 27 Ocak 2021 #5 350070 dedi: hiçbir şekilde yanmıyorsa, bu bozuk olduğuna dair işarettir. Ben öyle düşünürüm. Umarım daha bilgili biri mesaj atar. Genişletmek için tıkla... Bence Windows 10'dan kaynaklı çünkü arkadaşım bu kol ile oynaya biliyor. Artı 0 Eksi
350070 dedi: hiçbir şekilde yanmıyorsa, bu bozuk olduğuna dair işarettir. Ben öyle düşünürüm. Umarım daha bilgili biri mesaj atar. Genişletmek için tıkla... Bence Windows 10'dan kaynaklı çünkü arkadaşım bu kol ile oynaya biliyor.