Farlitex Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar,Yazılım 19 Aralık 2021 #1 Windows 10 yazılar sarı, yeşil, kırmızı oldu yardım edin ekran görüntüsü alayım derken böyle şeyler oldu. Kişileştir ve görüntü ayarlarını açarken hata veriyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (45).png 30,4 KB · Görüntüleme: 243 Ekran Görüntüsü (46).png 23,7 KB · Görüntüleme: 170 Ekran Görüntüsü (47).png 132,7 KB · Görüntüleme: 218 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2021
Windows 10 yazılar sarı, yeşil, kırmızı oldu yardım edin ekran görüntüsü alayım derken böyle şeyler oldu. Kişileştir ve görüntü ayarlarını açarken hata veriyor.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 19 Aralık 2021 #2 Ayarlar -> Erişim Kolaylığı -> Yüksek Karşıtlık -> Yüksek Karşıtlığı aç kısmını "Kapalı" yapın. Artı 0 Eksi
KS KS Farlitex Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar,Yazılım 19 Aralık 2021 #3 296822 dedi: Eki Görüntüle 1246691 Ayarlar -> erişim kolaylığı -> yüksek karşıtlık -> yüksek karşıtlığı aç kısmını "kapalı" yapın. Genişletmek için tıkla... Ayarları açamıyorum. Artı 0 Eksi
296822 dedi: Eki Görüntüle 1246691 Ayarlar -> erişim kolaylığı -> yüksek karşıtlık -> yüksek karşıtlığı aç kısmını "kapalı" yapın. Genişletmek için tıkla... Ayarları açamıyorum.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 19 Aralık 2021 #4 Farlitex dedi: Ayarları açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Denetim masasına girip kişiselleştirmeye basıp oradan Windows Ayarlarına girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Farlitex dedi: Ayarları açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Denetim masasına girip kişiselleştirmeye basıp oradan Windows Ayarlarına girmeyi deneyin.
KS KS Farlitex Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar,Yazılım 19 Aralık 2021 #5 e.n.e.s dedi: Denetim masasına girip kişiselleştirmeye basıp oradan Windows Ayarlarına girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (48).png 200,2 KB · Görüntüleme: 142 Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Denetim masasına girip kişiselleştirmeye basıp oradan Windows Ayarlarına girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla...
saliholoji Kilopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 887 Çözümler 38 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanlığı, Proje Genel Koordinatörlüğü 19 Aralık 2021 #6 Tam altı çizilin olan şeye tıklayıp açmayı dene ayaları kapalı yap. Artı 0 Eksi
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.012 Çözümler 25 19 Aralık 2021 #7 Yüksek karşıtlık ayarını açmışsınız kişileştirmeden kapatin ama ayarlara giremiyormuşsunuz. PC'yi kapatip açıp öyle dener misiniz? Artı 0 Eksi
Yüksek karşıtlık ayarını açmışsınız kişileştirmeden kapatin ama ayarlara giremiyormuşsunuz. PC'yi kapatip açıp öyle dener misiniz?
KS KS Farlitex Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar,Yazılım 20 Aralık 2021 #8 Heunzey dedi: Yüksek karşıtlık ayarını açmışsınız kişileştirmeden kapatin ama ayarlara giremiyormuşsunuz. PC'yi kapatip açıp öyle dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Olmadı. saliholoji dedi: Tam altı çizilin olan şeye tıklayıp açmayı dene ayaları kapalı yap. Genişletmek için tıkla... Abi tıkladım sistem hatası aldım. Artı 0 Eksi
Heunzey dedi: Yüksek karşıtlık ayarını açmışsınız kişileştirmeden kapatin ama ayarlara giremiyormuşsunuz. PC'yi kapatip açıp öyle dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Olmadı. saliholoji dedi: Tam altı çizilin olan şeye tıklayıp açmayı dene ayaları kapalı yap. Genişletmek için tıkla... Abi tıkladım sistem hatası aldım.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.012 Çözümler 25 20 Aralık 2021 #9 PC'yi güvenli moddan açıp bir de o şekilde deneyin tam olarak naptınız ki bu şekilde hatalar aliyorsunuz ilk defa gördüm. Artı 0 Eksi
PC'yi güvenli moddan açıp bir de o şekilde deneyin tam olarak naptınız ki bu şekilde hatalar aliyorsunuz ilk defa gördüm.
KS KS Farlitex Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar,Yazılım 20 Aralık 2021 #10 Heunzey dedi: PC'yi güvenli moddan açıp bir de o şekilde deneyin tam olarak naptınız ki bu şekilde hatalar aliyorsunuz ilk defa gördüm. Genişletmek için tıkla... Format atmaya gideyim ben en iyisi görüşürüz. Ekran görüntüsü alayım derken oldu. Artı 0 Eksi
Heunzey dedi: PC'yi güvenli moddan açıp bir de o şekilde deneyin tam olarak naptınız ki bu şekilde hatalar aliyorsunuz ilk defa gördüm. Genişletmek için tıkla... Format atmaya gideyim ben en iyisi görüşürüz. Ekran görüntüsü alayım derken oldu.