A A.kadirgzgc Hectopat Katılım 22 Kasım 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2018 #1 Sorunum resimde gördüğünüz gibi. En son BIOS güncellemesi yaptım bilgisayara ondan sonra böyle oldu. Sebebi BIOS mudur onu da tam olarak bilemiyorum. yardım edebilecek kimse yok mu ? A.kadirgzgc dedi: Sorunum resimde gördüğünüz gibi. En son BIOS güncellemesi yaptım bilgisayara ondan sonra böyle oldu. Sebebi BIOS mudur onu da tam olarak bilemiyorum. yardım edebilecek kimse yok mu ? Genişletmek için tıkla... yardım edebilecek kimse yok mu ? Son düzenleme: 18 Ağustos 2018
Sorunum resimde gördüğünüz gibi. En son BIOS güncellemesi yaptım bilgisayara ondan sonra böyle oldu. Sebebi BIOS mudur onu da tam olarak bilemiyorum. yardım edebilecek kimse yok mu ? A.kadirgzgc dedi: Sorunum resimde gördüğünüz gibi. En son BIOS güncellemesi yaptım bilgisayara ondan sonra böyle oldu. Sebebi BIOS mudur onu da tam olarak bilemiyorum. yardım edebilecek kimse yok mu ? Genişletmek için tıkla... yardım edebilecek kimse yok mu ?