2 202844 Hectopat Katılım 23 Şubat 2018 Mesajlar 107 11 Ocak 2019 #1 Son üç gündür bu sorun var. İlk başlarda 1-2 harf gidiyordu. Şimdi tamamı gitmiş neredeyse. Bu sorun neyden olur? Yeniden başlatma ile çözülmedi.
Son üç gündür bu sorun var. İlk başlarda 1-2 harf gidiyordu. Şimdi tamamı gitmiş neredeyse. Bu sorun neyden olur? Yeniden başlatma ile çözülmedi.
asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.317 Çözümler 2 Yer İstanbul 11 Ocak 2019 #2 Windows Güncel mi? Eğer güncel ise yazıları silinen uygulamaların güncel olup olmadığına bakın.
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 11 Ocak 2019 #3 Genelikle "fontdrvhost.exe" işleminin çalışmaması veya dosyanın bozuk olması sebebiyle yazılar bu hale geliyor. CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Kod:Panoya kopyala sfc /scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Kodlarını yazıp çalıştırın. İşlemin ardından sistemi yeniden başlatın.
Genelikle "fontdrvhost.exe" işleminin çalışmaması veya dosyanın bozuk olması sebebiyle yazılar bu hale geliyor. CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Kod:Panoya kopyala sfc /scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Kodlarını yazıp çalıştırın. İşlemin ardından sistemi yeniden başlatın.
1 150554 Megapat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 546 Makaleler 3 Çözümler 4 11 Ocak 2019 #4 Bu konudaki Recep Baltaş'ın paylaşmış olduğu komutu, komut satırını yönetici olarak çalıştırıp deneyin.
Bu konudaki Recep Baltaş'ın paylaşmış olduğu komutu, komut satırını yönetici olarak çalıştırıp deneyin.
2 202844 Hectopat Katılım 23 Şubat 2018 Mesajlar 107 11 Ocak 2019 #5 asdddxaw dedi: Windows Güncel mi? Eğer güncel ise yazıları silinen uygulamaların güncel olup olmadığına bakın. Genişletmek için tıkla... Güncelledim. Daha yeni servise format attırdım.
asdddxaw dedi: Windows Güncel mi? Eğer güncel ise yazıları silinen uygulamaların güncel olup olmadığına bakın. Genişletmek için tıkla... Güncelledim. Daha yeni servise format attırdım.