Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 25 Mart 2022 #1 Arkadaşlar sanırsam 1909 güncellemesinde gelen fare rengi değiştirme olayı kullandığım LTSB sürümünde yok. Aranızda bilgisi olan varsa yeni versiyonunu ".cur" dosyası olarak atar mısınız? Bahsettiğim ve indirmek istediğim fare imleci: Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2022
Arkadaşlar sanırsam 1909 güncellemesinde gelen fare rengi değiştirme olayı kullandığım LTSB sürümünde yok. Aranızda bilgisi olan varsa yeni versiyonunu ".cur" dosyası olarak atar mısınız? Bahsettiğim ve indirmek istediğim fare imleci:
RRaidyn Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 873 Çözümler 3 25 Mart 2022 #2 Takipteyim, eskiden çok güzel fare imleçleri vardı.
Best of the spaydi Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 25 Mart 2022 #3 Explore the Best Cursors Art | DeviantArt burada gayet güzel imleçler var bakabilirsiniz.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 25 Mart 2022 #4 Best of the spaydi dedi: Explore the Best Cursors Art | DeviantArt burada gayet güzel imleçler var bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim o değil. Benim amacım görselde ki fare imlecini indirmek istiyorumi Çünkü normalinkinden daha kalın ve güzel hissettiriyor.
Best of the spaydi dedi: Explore the Best Cursors Art | DeviantArt burada gayet güzel imleçler var bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim o değil. Benim amacım görselde ki fare imlecini indirmek istiyorumi Çünkü normalinkinden daha kalın ve güzel hissettiriyor.
Best of the spaydi Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 26 Mart 2022 #5 Falsey dedi: Demek istediğim o değil. Benim amacım görselde ki fare imlecini indirmek istiyorumi Çünkü normalinkinden daha kalın ve güzel hissettiriyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, ama ben alternatif istersiniz diye bırakmak istemiştim...
Falsey dedi: Demek istediğim o değil. Benim amacım görselde ki fare imlecini indirmek istiyorumi Çünkü normalinkinden daha kalın ve güzel hissettiriyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, ama ben alternatif istersiniz diye bırakmak istemiştim...
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 30 Mart 2022 #6 Yok mu bulabilecek birisi