Windows 10 yüklemesi başarısız oldu hatası

sorunun çözüldümü
şu şekilde çözdüm
1 win 10 aracı indirdim fakat pc yi yükselt yerine ıso dosyası olarak indirmesini istedim indirdiği dosyayı d ye kaydettim
2 pc ye format attım
3 win 8 e döndüm hiç bir güncelleme yapmadan win ıso dosyasını birlikte aç windows gezgini ile açtım çalıştırdım4 güncelleştirmeleri denetle ve yükle secenegini seçmedim
direk bu şekilde sorun çözüldü yükseltti tek denemede
şu şekilde çözdüm
1 win 10 aracı indirdim fakat pc yi yükselt yerine ıso dosyası olarak indirmesini istedim indirdiği dosyayı d ye kaydettim
2 pc ye format attım
3 win 8 e döndüm hiç bir güncelleme yapmadan win ıso dosyasını birlikte aç windows gezgini ile açtım çalıştırdım4 güncelleştirmeleri denetle ve yükle secenegini seçmedim
sorunun bu şekilde çözüldüyse haber verebilirsin

Son düzenleme:
şu şekilde çözdüm
2 pc ye format attım

sorunun bu şekilde çözüldüyse haber verebilirsin
kardeşim benim hem bilgisayarın içindeki şeylerin silinmemesi gerekiyo hemde iso dosyası olarak indirdiğinde flash isitiyo bnde flash yok ben pcye format atarsam silinmemi herşey cevap için saol

flash şart değildi ben direk d ye kaydettim. format atmadan dene yükseltmeyi. bir tavsiyem daha olacak bunlardan önce c sürücüsüne sağ tık disk temizleme sistem dosyaları temizlemede windows update ile alakalı bazı şeyler var onları temizle bu faydalı bir şey ama sorunu çözer mi bilmiyorum.

biostan temiz yükleme yapamıyorum bi sıkıntı var. bu şekilde ne usbdeki setup ile ne de orjinal siteden yüklemeyle yükseltemiyorum her halükarda win10 yüklemesi başarısız oldu hatasını alıyorum bilen var mı acaba başka nasıl olur

Arkadaşlar Windows 8.1'den Windows 10 geçiş yaparkenhata veriyor nasıl yapabilirim?

USB, DVD veya CD in varsa ona Windows 10 ISO'sunu yükle Rufus kullanabilirsin USB, DVD veya CD hangisine kurduysan ona boot et PC'yi videolarda bulabilirsin nasıl boot edeceğini boot ettikten sonra "ileri" tuşuna bas sonrada çıkan "şimdi yükle" tuşuna bas sonra lisans koşulları çıkacak boşluk ve enter tuşuna basarak hemen geçebilirsin ardından orada 2 seçenek çıkacak birincisi yükselt diğer ikinciside özel sen yukarıdaki yükselt seçeneğini seç kendisi Windows 10'a yükseltmeye başlar zaten.

USB, DVD veya CD in varsa ona Windows 10 ISO'sunu yükle Rufus kullanabilirsin USB, DVD veya CD hangisine kurduysan ona boot et PC'yi videolarda bulabilirsin nasıl boot edeceğini boot ettikten sonra "ileri" tuşuna bas sonrada çıkan "şimdi yükle" tuşuna bas sonra lisans koşulları çıkacak boşluk ve enter tuşuna basarak hemen geçebilirsin ardından orada 2 seçenek çıkacak birincisi yükselt diğer ikinciside özel sen yukarıdaki yükselt seçeneğini seç kendisi Windows 10'a yükseltmeye başlar zaten.
benim flashım yok nasıl yapcam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı