Merhaba, arkadaşlar ben Windows 10'dan Windows 8.1 sürümüne 2-3 ay öncesine kadar geçtim sonrasından tekrardan Windows 10 sürümüne geri geçmek istedim fakat 1 haftadır uğraşıyorum temiz kurulum yapıyorum gene olmuyor kurulum dosyasından kurmaya çalışıyorum gene olmuyor buradan indirme dosyasını indirip denedim gene olmuyor bu hatayı nasıl çözeriz bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Evet bunu izledim yani YouTube platformundaki bütün videoları izledim fakat temiz kurulum yapsam bile videoda 7:09'a gelen yerden sonra yükleme tamamlanınca da aynı hatayı vermekte.
Zamanında bir hata almıştım diske Windows 10 yüklemek için 7-8 ay öncesine kadar aşağıdaki videoyu denemiştim acaba bundan bir sıkıntı çıkabilir mi? Şu an diskimin GPT olduğunu veya MBR olduğunu nereden bakabilirim?
CMD'yi açıp diskpart ve ardından listdisk komutlarını girin. Disklerinizin listelendiği kısmın fotoğrafını buraya atın yardımcı olalım. Eğer diski biçimlendirdiyeniz ve şu anda bilgisayarda işletimsistemi yoksa Shift +F10 ile CMD açabilirsiniz.
CMD'yi açıp diskpart ve ardından listdisk komutlarını girin. Disklerinizin listelendiği kısmın fotoğrafını buraya atın yardımcı olalım. Eğer diski biçimlendirdiyeniz ve şu anda bilgisayarda işletimsistemi yoksa Shift +F10 ile CMD açabilirsiniz.