Windows 10 yüklemesi başarısız oldu uyarısı

Aytacbaba

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB Corsair
SSD veya HDD modeli
Kingston 256 Gb SSD
Ekran kartı
Gtx 750 Tİ
Anakart
ASUS P8P67 REV 3.1
İşlemci
İ5-3450 3.10 GHz
Merhaba, arkadaşlar ben Windows 10'dan Windows 8.1 sürümüne 2-3 ay öncesine kadar geçtim sonrasından tekrardan Windows 10 sürümüne geri geçmek istedim fakat 1 haftadır uğraşıyorum temiz kurulum yapıyorum gene olmuyor kurulum dosyasından kurmaya çalışıyorum gene olmuyor buradan indirme dosyasını indirip denedim gene olmuyor bu hatayı nasıl çözeriz bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

1640434349821.png

Technopat YouTube kanalında kurulum videosu vardı onu izleyip denediniz mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat YouTube kanalında kurulum videosu vardı onu izleyip denediniz mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet bunu izledim yani YouTube platformundaki bütün videoları izledim fakat temiz kurulum yapsam bile videoda 7:09'a gelen yerden sonra yükleme tamamlanınca da aynı hatayı vermekte.

GPT bölüme MBR kurmaya çalışıyor olabilir misiniz?

Zamanında bir hata almıştım diske Windows 10 yüklemek için 7-8 ay öncesine kadar aşağıdaki videoyu denemiştim acaba bundan bir sıkıntı çıkabilir mi? Şu an diskimin GPT olduğunu veya MBR olduğunu nereden bakabilirim?

CMD'yi açıp diskpart ve ardından listdisk komutlarını girin. Disklerinizin listelendiği kısmın fotoğrafını buraya atın yardımcı olalım. Eğer diski biçimlendirdiyeniz ve şu anda bilgisayarda işletimsistemi yoksa Shift +F10 ile CMD açabilirsiniz.

Diskleriniz GPT değil. Elinizdeki kurulum CD'si veya diski GPT sistemi ile oluşutulmuş muhtemelen. Yukarıdaki videodaki adımları izleyerek diskleri GPT yapıp sorunu çözebilirsiniz tahminimce.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı