Windows 10 yükleyememe

ErdemSağlam

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 7 laptopa Windows 10 yüklemeye çalışıyorum lakin olmuyor "loading files" yazısından sonra siyah ekranda kalıyor ve hiçbir şey olmuyor.
Laptop: Samsung RV511-A04TR
Kurulum USB'sini Creation Tool ile yaptım
Creation Tool ile yükseltme de yapamıyorum. Yani hiç bir türlü laptop win 10 olmuyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20190715_165535.jpg
    862,7 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen zaten Windows 7 de İSO kalıp dosyasını rar dosyası olarak görürsün 7 de dahili bir program olmadığı için rar uzantılı olarak gösterir. Sistemin Windows 10 için yavaş kalabilir gerçekten. 7 den kurtulmak istersen senin için en iyisi bence Windows 8.1 olur.

Windows 10'da da aynı şekilde görünüyor. İSO dosyası ben göremedim bütün dosyaları rardan çıkarttım bir klasöre attım sonra yine gözükmedi Rufus'u açtım Rufus da göremedi. Yaptım araştırmalara göre zaten Samsung'un bu laptoplarında Windows 10 sorunu varmış.
En son bu hatayı verdi. Ne yaptıysam olmadı. Bende 8.1 kurdum. Artık böyle idare edeceğim.

Dosya Ekleri

• IMG_20190719_011822.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…