Windows 10 yüksek bellek kullanımı sorunu

luixyn

Centipat
Öncelikle eskiden bu sorunla karşılaşmıyordum fakat son 2 hafta içerisinde bilgisayarım formattan sonra aşırı RAM kullanıyor. League of Legends'ın sadece Client'i, Discord, Opera açıkken %70 RAM kullanımı söz konusu. Dediğim gibi formattan önce böyle bir sıkıntı yoktu bellek tanılama yaptığımda bir problem bulunmadı RAM'lerde. Oyuna girerken her şeyi kapatıyorum çünkü critical error hatası veriyor RAM usage ile ilgili olarak ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. RAM 6 GB. Ayrıca Chrome'da da bellek yetersiz gibi hatalar aldım ve Opera'ya geçtim Opera'da da 1 kere yüksek bellek kullanımı hatası aldım. Bir çözümü var mıdır? Diğer konularda bir çözüm bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
knk aynı sorun bendede vardı baktım pcye keylogger bulaşmış bi format attım olay bitti

knk aynı sorun bendede vardı baktım pcye keylogger bulaşmış bi format attım olay bitti
Nasıl format attın? Bütün dosyaları sildin mi? Yoksa virüsü bulup belirli dosyaları yedekleyip mi fomat attın?

Kanka USB ile formatlamıstım. Ama formata gerek yok kaliteli antivirüsler ile tarama yap ondan sonra sonuç ortaya cıkar zaten.

Nasıl format attın? Bütün dosyaları sildin mi? Yoksa virüsü bulup belirli dosyaları yedekleyip mi fomat attın?

Kanka USB ile formatlamıstım. Ama formata gerek yok kaliteli antivirüsler ile tarama yap ondan sonra sonuç ortaya cıkar zaten.

Kaliteliden kastın ücretli üyelik alarak tarama yapmak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…