Windows 10'a Geçebilen Var mı ?

@Mhmmdfrkn
Sorun çıkacağını sanmıyorum çünkü o program Windows'un kendi oluşturması gereken dosyayı oluşturuyor.

Bende bugün pc yi yeniden başlattım rezervasyon simgesi kayboldu.Halbuki onayı felan hepsini yapmıştım.;C

Bende silinmedi, BF4 sorunsuz çalıştı. Sadece günceleme kuruyor dosyaları ellemiyor.

Windows Update üzerinden yükseltme yaptım. Her şey sorunsuz işliyor. Birkaç SS atayım:

Eski işletim sistemi dosyalarım duruyor (Windows 8.1 Pro x64). Hatta Windows 10 yükseltme dosyaları halen gizli bir şekilde C:\'de.

Hocam Windows Update'den nasıl yükselltiniz şuan güncellemeleri denetle yazısını çökertiyorum Windows Update'de fakat hala sonuç yok. Rezervasyonumu da yapmıştım...

merhaba arkadaşlar ben yükseltme değilde temiz kurulum yapmak istiyorum C: y inen dosyayı iso kalıbı olarak cd ye yada flash a atsam fotmat atarak kurabilirmiyim ?

Ben Windows Embedded 8.1 kullanıyordum. 8.1 Pro lisansı alınca temiz bir format attım. Masaüstüne gelince önce sürücülerimi kurdum, programlarımı yükledim.Ardından güncellemeleri halletmek amacıyla Windows Update'e girdim. İsteğe bağlı güncellemelerde "Windows 10 Pro'ya Geçin" seçeneği vardı. Önce bütün güncellemeleri (123 taneydi sanırım. 1 de ekran kartı sürücüsü vardı.)(İsteğe bağlı güncellemeler dahil) yükleyip yeniden başlattım PC'yi. Ardından Windows 10 Pro'ya Geçin adlı güncellemeyi indirdim. Sonra zaten indirmeden sonra yeniden başlatıp Windows 10'a yükselttim. Windows 10'a geçmek için özel bir şey yüklemedim.

Güncellemeyi denetleye denetleye pc kafayı yicek. Yok işte güncelleme yok gibilerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…