Windows 10'a Geçebilen Var mı ?

Arkadaşlar bir bilgilendirme yapayım.
Ben temiz kurulum yapmıştım. (iso dosyası ile uefi kurulum)
Windows 8.1 PRO keyim vardı orjinal aktifleştirmek istedim aktifleştirmedi ve müşteri hizmetlerini aradım.
Dedim aktifleşmiyor, verdiği cevap ise; temiz kurulum yapamazsınız, ilk başta etkinleştirilmiş 8.1 yükseltmesiyle 10'a geçebilirsiniz.
Windows 10'da lisansınız 1 kereye mahsus otomatik aktifleştikten sonra bir dahaki kurulumlarda temiz kurulum yapabilirsiniz dedi.
Bilginiz olsun. Benim gibi 2 kez windows kurup zamanınızı harcamayın :)

Arkadaşlar birazdan Windows 10 kurulumuna başlayacak bilgisayar. Ben Bilgisayarım'a sağ tık özellikler diyip ürün anahtarını aldım yapmam gereken başka bir şey var mı ?

edit : ProduKey programıyla lisans anahtarını öğrendim, az daha kimvurduya gidiyorduk :D

Son düzenleme:
An itibariyle Windows 10 SL'a geçtim, ancak bazı sorunlarım var.

Ekteki sürücüler eksik ve sanırım bu sebepten dolayı CS : GO'da da D3D ile ilgili bir hata veriyor. Windows Update'i bulamadım, ne yapmam gerekiyor ? Manuel olarak mı yüklemeliyim ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    51,9 KB · Görüntüleme: 412
An itibariyle Windows 10 SL'a geçtim, ancak bazı sorunlarım var.

Ekteki sürücüler eksik ve sanırım bu sebepten dolayı CS : GO'da da D3D ile ilgili bir hata veriyor. Windows Update'i bulamadım, ne yapmam gerekiyor ? Manuel olarak mı yüklemeliyim ?

Şuanda bende silip kuruyorum güncelleme yapıyor botlar ile oydanım güncellenene kadar fakat öyle sorun olmadı sorun sende olmasın ?

Windows.old klasörünü silsek bir şey olur mu?

Windows.old klasörünü silme. Eğer silersen sisteme zarar verebilir. Disk Temizleme uygulaması kullanarak tüm çöp dosyaları sil. Bu daha garantili bir yöntem. Silmeden önce de iyi düşünün. Eğer silerseniz bir daha Windows 8.1 e geri dönemeyeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı