H hamiltonfedaisi Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 893 Çözümler 7 9 Ekim 2023 #11 615426 dedi: Dostum şu an Insider sürümü kullanıyor olabillr misin? Beta ya da alfa kanalında nihai olmayan sürüm maalesef tutarsızlıklar yaratabiliyor. Genişletmek için tıkla... Şu an Insider Preview kullanıyorum.
615426 dedi: Dostum şu an Insider sürümü kullanıyor olabillr misin? Beta ya da alfa kanalında nihai olmayan sürüm maalesef tutarsızlıklar yaratabiliyor. Genişletmek için tıkla... Şu an Insider Preview kullanıyorum.
6 615426 Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 981 Çözümler 9 9 Ekim 2023 #12 hamiltonfedaisi dedi: Şu an Insider Preview kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... 23H2 normal preview yayınlandı. Beta kanalında 23H2 Release, Alfa kanalında ise yeni sürümün preview'i var. Alfa'daki versiyon şuan baya bug taşıyor. Onun sıkıntısını yaşıyorsunuz muhtemelen. Normal Windows 11 geçmenizi tavsiye ederim.
hamiltonfedaisi dedi: Şu an Insider Preview kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... 23H2 normal preview yayınlandı. Beta kanalında 23H2 Release, Alfa kanalında ise yeni sürümün preview'i var. Alfa'daki versiyon şuan baya bug taşıyor. Onun sıkıntısını yaşıyorsunuz muhtemelen. Normal Windows 11 geçmenizi tavsiye ederim.